100-200 TL VDSL Modem Önerisi

arslankaan99

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Freelancer
İyi günler herkese. Bugün Netspeed' e geçiş yaptım fakat modemim ADSL destekli bana ise VDSL modem lazım uygun fiyatlı 100-200 lira bandında modem önerir misiniz? Piyasaya pek hakim değilim şimdiden teşekkürler.
Aldım arkadaşlar gerek kalmadı. Merak edenler için MediaMarkt' tan TP-Link marka, TD-W9960 model VDSL modemini aldım fiyatı 249.99 TL.

Son düzenleme:
Dostum modemden ve netspeedten memnun musun?
Elinde imkan varsa 5 GHz modemler var onlardan almanı tavsiye ederim. Modem bazen sorun çıkarabiliyor. Netspeed ise çoğu firma gibi Türk Telekom altyapısı kullanmakta. Vadettiği hızdan 1 mbps aşağıda bir hız verdiler bu da gayet normal. Müşteri hizmetleri tarafında uzun bekleyişler olabiliyor bazen onun dışında bir sorun olmadı. Genel olarak memnunum.

Elinde imkan varsa 5 GHz modemler var onlardan almanı tavsiye ederim. Modem bazen sorun çıkarabiliyor. Netspeed ise çoğu firma gibi Türk Telekom altyapısı kullanmakta. Vadettiği hızdan 1 mbps aşağıda bir hız verdiler bu da gayet normal. Müşteri hizmetleri tarafında uzun bekleyişler olabiliyor bazen onun dışında bir sorun olmadı. Genel olarak memnunum.
hocam 5 GHz modemler çok pahalı maalesef, Zxyel WMG 3312 T20A aldım ben de memnunum şuanlık ama daha netspeed e geçmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı