H Hanhz Decapat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 176 Makaleler 1 26 Aralık 2019 #1 Merhaba arkadaşlar VDSL modeme ihtiyacım var. Çok anlamadığım için size sorayım dedim. Bütçe 100-200 ₺.
Merhaba arkadaşlar VDSL modeme ihtiyacım var. Çok anlamadığım için size sorayım dedim. Bütçe 100-200 ₺.
Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 26 Aralık 2019 #2 Hanhz dedi: Merhaba arkadaşlar VDSL modeme ihtiyacım var. Çok anlamadığım için size sorayım dedim. Bütçe 100-200 ₺. Genişletmek için tıkla... Şu an indirimde olan bir modem. . Çok iyi bir sinyal gücü yok ama kaliteli bir modem 1 yıldır kullanıyorum. ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Hanhz dedi: Merhaba arkadaşlar VDSL modeme ihtiyacım var. Çok anlamadığım için size sorayım dedim. Bütçe 100-200 ₺. Genişletmek için tıkla... Şu an indirimde olan bir modem. . Çok iyi bir sinyal gücü yok ama kaliteli bir modem 1 yıldır kullanıyorum. ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Onur Saydam Megapat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 930 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525095460 26 Aralık 2019 #3 ASUS DSL-N16 Ebeveyn Kontrol Fiyatı ASUS DSL-N16 Ebeveyn Kontrol en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Düzenleme: benden önce arkadaş atmış. Orada daha ucuz oradan alabilirsin.
ASUS DSL-N16 Ebeveyn Kontrol Fiyatı ASUS DSL-N16 Ebeveyn Kontrol en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Düzenleme: benden önce arkadaş atmış. Orada daha ucuz oradan alabilirsin.
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #4 Hanhz dedi: Merhaba arkadaşlar VDSL modeme ihtiyacım var. Çok anlamadığım için size sorayım dedim. Bütçe 100-200 ₺. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye çok zor. Bulsan bile seni üzecek olan modemler verim alamazsın sinyal gücüyle ilgili. Biraz daha para biriktirip TENDA V1200 300MBPS-867MBPS VDSL2 KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar bunu al gerek içindeki işlemci olsun gerek sinyal gücü olsun seni çok daha iyi tatmin edecek bir cihaz.
Hanhz dedi: Merhaba arkadaşlar VDSL modeme ihtiyacım var. Çok anlamadığım için size sorayım dedim. Bütçe 100-200 ₺. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye çok zor. Bulsan bile seni üzecek olan modemler verim alamazsın sinyal gücüyle ilgili. Biraz daha para biriktirip TENDA V1200 300MBPS-867MBPS VDSL2 KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar bunu al gerek içindeki işlemci olsun gerek sinyal gücü olsun seni çok daha iyi tatmin edecek bir cihaz.
muratakydn Hectopat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #5 ankara içindiysen elimde huawei HG630a vdsl modem var hiç bir sıkıntısı yok çok uygun fiyata bırakırım superonline'a geçtim de.
ankara içindiysen elimde huawei HG630a vdsl modem var hiç bir sıkıntısı yok çok uygun fiyata bırakırım superonline'a geçtim de.