HalilTas Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #1 Benim 100-300 TL'lik bir bütçem var. Yarı mekanik klavye önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022
kaskımı geri ver Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 955 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #2 HalilTas dedi: Benim 100-300 TL'lik bir bütçem var. Yarı mekanik klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarı mekankik dediğiniz mekanik hisli mi?
HalilTas dedi: Benim 100-300 TL'lik bir bütçem var. Yarı mekanik klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarı mekankik dediğiniz mekanik hisli mi?
HalilTas Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #3 kaskımı geri ver dedi: Yarı mekankik dediğiniz mekanik hisli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bir oyuncu için rahat tuşları sert olmayan ve fn tuşu olan bir klavye istiyorum bu klavyemi rgb olarak aldım fn tuşu yok. Aynı zamanda tıklama ömrü yüksek olan bir klavye istiyorum
kaskımı geri ver dedi: Yarı mekankik dediğiniz mekanik hisli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bir oyuncu için rahat tuşları sert olmayan ve fn tuşu olan bir klavye istiyorum bu klavyemi rgb olarak aldım fn tuşu yok. Aynı zamanda tıklama ömrü yüksek olan bir klavye istiyorum