A_F_K 2 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Çözümler 2 16 Aralık 2022 #1 Normalde 100 megabit download 5 megabit upload 99 TL'lik paket aldık ama hızlar böyle hep anormallik var.
Normalde 100 megabit download 5 megabit upload 99 TL'lik paket aldık ama hızlar böyle hep anormallik var.
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 16 Aralık 2022 #2 Hangi operatör hocam? Düzeltme: Pardon görmemişim Turkcell Superonline imiş.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 16 Aralık 2022 #3 altf02 dedi: Hangi operatör hocam? Genişletmek için tıkla... 2.fotoda sol altta süper Online yazıyor hocam. Yeni gectiyseniz ilk aylarda hediye olarak daha yüksek hız veriyor bazı operatorlerde 1,2 ay gecerli oluyordu genelde.
altf02 dedi: Hangi operatör hocam? Genişletmek için tıkla... 2.fotoda sol altta süper Online yazıyor hocam. Yeni gectiyseniz ilk aylarda hediye olarak daha yüksek hız veriyor bazı operatorlerde 1,2 ay gecerli oluyordu genelde.
FemoMadnes Kilopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 114 Çözümler 1 16 Aralık 2022 #4 Superonline'da ilk ay yüksek hız veriliyor. Yeni geçtiyseniz normal.
A_F_K 2 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Çözümler 2 16 Aralık 2022 #5 FemoMadnes dedi: Superonline'da ilk ay yüksek hız veriliyor. Yeni geçtiyseniz normal. Genişletmek için tıkla... 2 sene oldu yalnız abonelik sadece paket yükselttik. Seinen Enjoyer dedi: 2.fotoda sol altta süper Online yazıyor hocam. Yeni gectiyseniz ilk aylarda hediye olarak daha yüksek hız veriyor bazı operatorlerde 1,2 ay gecerli oluyordu genelde. Genişletmek için tıkla... Yeni değil sadece paket yükselttik ama hız fırladı.
FemoMadnes dedi: Superonline'da ilk ay yüksek hız veriliyor. Yeni geçtiyseniz normal. Genişletmek için tıkla... 2 sene oldu yalnız abonelik sadece paket yükselttik. Seinen Enjoyer dedi: 2.fotoda sol altta süper Online yazıyor hocam. Yeni gectiyseniz ilk aylarda hediye olarak daha yüksek hız veriyor bazı operatorlerde 1,2 ay gecerli oluyordu genelde. Genişletmek için tıkla... Yeni değil sadece paket yükselttik ama hız fırladı.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 16 Aralık 2022 #6 A_F_K dedi: 2 sene oldu yalnız abonelik sadece paket yükselttik. Yeni değil sadece paket yükselttik ama hız fırladı. Genişletmek için tıkla... Normaldir Superonline yapıyor. Hem üzümü ye bağını sorma demişler
A_F_K dedi: 2 sene oldu yalnız abonelik sadece paket yükselttik. Yeni değil sadece paket yükselttik ama hız fırladı. Genişletmek için tıkla... Normaldir Superonline yapıyor. Hem üzümü ye bağını sorma demişler
FemoMadnes Kilopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 114 Çözümler 1 16 Aralık 2022 #7 Dediğim gibi Superonline'a yeni geçtiyseniz veya paket yükselttiyseniz ilk ay hız yüksek veriliyor. Ne kadar oldu paketinizi değiştireli?
Dediğim gibi Superonline'a yeni geçtiyseniz veya paket yükselttiyseniz ilk ay hız yüksek veriliyor. Ne kadar oldu paketinizi değiştireli?
A_F_K 2 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Çözümler 2 16 Aralık 2022 #8 FemoMadnes dedi: Dediğim gibi Superonline'a yeni geçtiyseniz veya paket yükselttiyseniz ilk ay hız yüksek veriliyor. Ne kadar oldu paketinizi değiştireli? Genişletmek için tıkla... Eylül'de aldım ilk başlarda normaldi sonra dün fırlamaya başladı.
FemoMadnes dedi: Dediğim gibi Superonline'a yeni geçtiyseniz veya paket yükselttiyseniz ilk ay hız yüksek veriliyor. Ne kadar oldu paketinizi değiştireli? Genişletmek için tıkla... Eylül'de aldım ilk başlarda normaldi sonra dün fırlamaya başladı.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 16 Aralık 2022 #9 A_F_K dedi: Eylül'de aldım ilk başlarda normaldi sonra dün fırlamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Yılbaşı için de olabilir bir ara yine böyle yapmışlardı.
A_F_K dedi: Eylül'de aldım ilk başlarda normaldi sonra dün fırlamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Yılbaşı için de olabilir bir ara yine böyle yapmışlardı.
A_F_K 2 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Çözümler 2 16 Aralık 2022 #10 theumtkyd dedi: Yılbaşı için de olabilir bir ara yine böyle yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... İyi iyi yapsınlar hayatımda görmediğim hızları görüyorum.
theumtkyd dedi: Yılbaşı için de olabilir bir ara yine böyle yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... İyi iyi yapsınlar hayatımda görmediğim hızları görüyorum.