100 bin TL bütçe tatil önerisi

Katil_Civciv1

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selam. 2 yetişkin 1 çocuk (yaş 12) aquaparkı olan, 4 gece 100bin altı olacak güzel bir hotel arıyorum, fikirlerinizi almak istedim. 5 yıldızlı olması, yemek çeşitliliği ve kalitesi, oda temizliği ve büyük aqupark gibi unsurlar önemli. Ne önerirsiniz? Gerekirse azıcık çıkarım. Ya da yurt dışı tur falan gelir mi bu fiyata ve nereye? İtalya, Fransa tarzı meşhur Avrupa ülkeleri tercihimdir. 20bin civarı da orada harcayacağımızı varsayalım. Tur olması önemli ama.

Son düzenleme:
Hocam hem yurt dışı havası hem de ucuz olan bir yer istiyorsan Yunan adaları ve kıbrısa bakabilirsin. Kıbrıs sanıldığı kadar pahalı değil hatta Antalya gibi yerlerden daha da uyguna geliyor. Tek kötü yanı trafik sistemi Türkiye'den farklı.

Hocam hem yurt dışı havası hem de ucuz olan bir yer istiyorsan Yunan adaları ve kıbrısa bakabilirsin. Kıbrıs sanıldığı kadar pahalı değil hatta Antalya gibi yerlerden daha da uyguna geliyor. Tek kötü yanı trafik sistemi Türkiye'den farklı.

Hocam merhaba tekrardan. Yurt içi yapmaya karar verdim tatili aquaparkı da en iyi bütçem içinde Ali bey resort buldum. Nasıldır? Bilginiz varsa bir yorum yaparsanız sevinirim gerçekten.

Hocam merhaba tekrardan. Yurt içi yapmaya karar verdim tatili aquaparkı da en iyi bütçem içinde Ali bey resort buldum. Nasıldır? Bilginiz varsa bir yorum yaparsanız sevinirim gerçekten.

Hocam otel olarak bir bilgim yok ne desem yalan olur yorumlara bakmanızı öneririm. Öneri olarak geçen sene Antalya/manavgatta castival hotel e gitmiştim. Hizmet ve yemekleri olsun aşırı güzeldi ama küçük bir oteldi. Aquaparkı falan vardı ama hiç kullanmadım o konuda bir şey söyleyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı