100 bin TL motor önerisi

Emress_00

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bir motor almak istiyorum ilk motorum olacak ve bütçem de 100.000TL civarında. Bu bütçeyi fazla yükseltemem ve iyi bir şey almak istiyorum. Birçok motora baktım Arora ARS200, TVS Raider 125 gibi motorlar dikkatimi çekti. Önerebileceğiniz motorlar var mı?

Merhaba. Bir motor almak istiyorum ilk motorum olacak ve bütçem de 100.000TL civarında. Bu bütçeyi fazla yükseltemem ve iyi bir şey almak istiyorum. Birçok motora baktım arora ars200, TVS Raider 125 gibi motorlar dikkatimi çekti. Önerebileceğiniz motorlar var mı?

Kanka biraz dusuk gelebilir ama Drift L onerebilirim gorunusu guzel gosterge kronigi disinda bir kronigi yok blogu saglam ama hızı düşük ha benim cevremde sadece katolizor iptali yapip TVS'ler ile kafa kafaya gidenler var ama motora gore degisiyor muhtemelen kendim 16 bin kmdir kullanıyorum daha tık demedi bakımını yaparsan sorun çıkartmıyor.

Kanka biraz dusuk gelebilir ama Drift L onerebilirim gorunusu guzel gosterge kronigi disinda bir kronigi yok blogu saglam ama hızı düşük ha benim cevremde sadece katolizor iptali yapip TVS'ler ile kafa kafaya gidenler var ama motora gore degisiyor muhtemelen kendim 16 bin kmdir kullanıyorum daha tık demedi bakımını yaparsan sorun çıkartmıyor.

Evet güzel motor fakat bütçem biraz daha fazla olduğundan daha iyi bir şey alabilirim diye düşünüyorum.

Evet güzel motor fakat bütçem biraz daha fazla olduğundan daha iyi bir şey alabilirim diye düşünüyorum.

Sıfır Raider çok iyi olur bu bütçeye eğer beğenmezsen ikinci elden NS125 bakabilirsin ön ABS var ya da yine ikinci elden voge 125 r bakabilrisin, çift ABS sıvı soğutma dijital ekran gibi daha saymadığım birçok özelliğe sahip.

Sıfır Raider çok iyi olur bu bütçeye eğer beğenmezsen ikinci elden NS125 bakabilirsin ön ABS var ya da yine ikinci elden voge 125 r bakabilrisin, çift ABS sıvı soğutma dijital ekran gibi daha saymadığım birçok özelliğe sahip.
Yeni listemi bu şekilde oluşturdum bu liste üzerinden gitmeyi düşünüyorum sizce eklemem çıkarmam gereken şeyler var mı?

Dosya Ekleri

• 26d3f6d2-5ce6-46ce-b636-5b3c70dd6567.jpeg
    26d3f6d2-5ce6-46ce-b636-5b3c70dd6567.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı