100 bin TL sistem toplama

Bütçe
100k

wydd_07

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptoptan kasaya geçmek istiyorum ve biraz araştırıp şöyle bir sistem topladım:

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D.

Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi.

RAM: Lexar ares RGB 32 GB 6000MHz DDR5.

Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4070 Super.

SSD: Samsung 990 Pro 1TB PCI-e 4.0 NVMe.

Soğutucu: ASUS ROG Ryuo III 360 ARGB.

Güç kaynağı: MSI MPG A850G PCI-E5 850W 80+ Gold.

Kasa: MSI MPG Gungnir 110r.

İncehesap'tan topladım ve 104.047,56 TL gibi bir fiyat oldu. Sizce ne yapmalıyım? Neleri değiştirmem gerekebilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Oyun oynamak ve gündelik işlerimi de yapmak için topluyorum. Fiyatta biraz esneklik yapabilirim.

Son düzenleme:
105.378TL

Asla alınmaz. Hayatınızın kazığını yersiniz. Üstteki sistem alınabilir.

Asla alınmaz. Hayatınızın kazığını yersiniz. Üstteki sistem alınabilir.
Hocam teşekkür ederim öncelikle. Monitörüm 1080p olduğu için 4000 serisinden almayı düşünüyorum. İlk kez sistem toplayacağım için pek içli dışlı değilim üstteki sisteme de bir göz atacağım.

Hocam teşekkür ederim öncelikle. Monitörüm 1080p olduğu için 4000 serisinden almayı düşünüyorum. İlk kez sistem toplayacağım için pek içli dışlı değilim üstteki sisteme de bir göz atacağım.
100.000TL'yi PC'ye veriyorsanız, %10 gibi bir miktarını da monitöre vermekten çekinmeyin.

105.378TL

başka değişikliğe gerek yok mis gibi sistem.

100.000TL'yi PC'ye veriyorsanız, %10 gibi bir miktarını da monitöre vermekten çekinmeyin.
Monitörü değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama herhalde bu sistem olursa direkt arkadaşın attığı gibi alabilirim, montaj falan kendim yapmak istemiyorum da nerden toplayabilirim?

Monitörü değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama herhalde bu sistem olursa direkt arkadaşın attığı gibi alabilirim, montaj falan kendim yapmak istemiyorum da nerden toplayabilirim?
İkinci monitör olarak kullanırsınız, montajı cüzzi miktarlara teknik servislere yaptırtabilirsiniz.

2K monitör, böyle bir sisteme şart.

Bütçe ayırmak istiyorsan gündelik işler ve oyun için 9070 XT de düşünebilirsin.
Nvidia istiyorum. Bütçe ayırmaya pek gerek yok. Sadece monitörü daha yeni aldığım için değiştirmek istemiyorum.

İkinci monitör olarak kullanırsınız, montajı cüzzi miktarlara teknik servislere yaptırtabilirsiniz.

2K monitör, böyle bir sisteme şart.
Yani direkt ayrı ayrı alıp sonra bir teknik serviste mi birleştireyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı