sedyready
Femtopat
Daha fazla
Herkese iyi sosyaller. Öncelikle kısaca neden PC toplayacağımı anlatacağım; bir MacBook Air sahibiyim ve bu bilgisayar yaptığım işin dijital kısmını halletmeme fazlasıyla yetiyor. Ancak bir oyun aşığıyım ve boş zamanlarımda eskiden olduğu gibi oyun oynamak istiyorum. Yoğunlukta olarak oynayacağım oyunlara örnek vermek gerekirse: CS2, Diablo IV, POE2, GTA 5(çıkınca altı), WoW( belki de hiç oynamam), RDR2 ( bu kapasitede bir oyun eklemek için yazdım) vb.
belirttiğim oyunları oynarken aynı zamanda platformlarda yayın açmak da istiyorum. Bütçe konusuna da gelecek olursak şu anlık Max verebileceğim tutar 100 bin TL ki bu tutarın aşağısında olursa çok daha iyi olur. ( bütçe sadece kasa için) önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
belirttiğim oyunları oynarken aynı zamanda platformlarda yayın açmak da istiyorum. Bütçe konusuna da gelecek olursak şu anlık Max verebileceğim tutar 100 bin TL ki bu tutarın aşağısında olursa çok daha iyi olur. ( bütçe sadece kasa için) önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.