100 bin TL yayıncı bilgisayarı önerisi

legionibellium

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M-H,Ryzen 5 5500,RX 580 8GB,16 GB RAM,500GB SSD.
Abim 100k bütçe biriktirmiş, tüm çevre birimleri dahil bir de kasa istiyor. Hangisi daha uygun olur da toplama veya hazır?

Intel Core i7-13700K veya AMD Ryzen 7 7800X
MSI MAG Z790 TOMAHAWK
(Intel için)
ASUS ROG Crosshair X670E Hero (AMD için)
Corsair Vengeance 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz
NVIDIA GeForce RTX 4080 Ti
Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe SSD
Corsair RM850x 850W 80+ Gold
NZXT H510 veya Fractal Design Meshify C
Noctua NH-D15 veya Corsair iCUE H100i Elite Capellix
Audio-Technica AT2020 ve Focusrite Scarlett Solo (Mikrofon ve ses kartı)
Logitech C920 veya Razer Kiyo

Minimum: 84,500 TL
Maksimum: 106,500 TL
(yapay zeka topladı)

Saçma sapan bir sistem olmuş. 4080 Ti diye bir ekran kartı bile yok zaten.

Bu bütçede toplama yapmak daha mantıklı. Tüm çevre birimlerinden kastınız klavye, mouse, kulaklık, monitör de mi dahil olacak? Tek monitör mü olacak?
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/8NZ4NXYE

@Oreki CH560 içindeki PSU iyidir diye düşünüyordum ancak gördüğüm kadarıyla pek iyi değil. Sizin fikriniz nedir?

''Ben toplamadım yapay zeka topladı''

''Ben toplamadım yapay zeka topladı''
Ee yani? Yapay zeka topladı diye kusurlarını söylemeyeyim mi? Yazsam çok yazılacak şey varda zaten uğraşmadım bile. Size bir lafım yok sadece sistem kötü diyorum işte neden üstünüze alındınız?

@legionibellium Ekipmanlar için tercihler söylenmediği sürece rastgele öneri yapmak saçma. Haberiniz olsun.

Çöp sistem.

Haklısınız hocam kusuruma bakmayın

Bu bütçede toplama yapmak daha mantıklı. Tüm çevre birimlerinden kastınız klavye, mouse, kulaklık, monitör de mi dahil olacak? Tek monitör mü olacak?
Hepsi dahil hocam, monitör 2k veya 4k olabilir birde ikinci ekran chati okumak için,ekipmanlar konusunda pek bilgim yok o yüzden öneriye ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…