PCX 125 Beğendim fakat hiçbir bayide yok. Bunun dışında sıfır olarak NS200 ve RS200 var. Sizin bir öneriniz var mı arkadaşlar?
NS200 RS200 arasında kararsızım hangisini tercih etmek mantıklı olur başlangıç motoru yapacağım.Pulsar NS200
KTM 390 DUKE (2.el)
RS200NS200 RS200 arasında kararsızım hangisini tercih etmek mantıklı olur başlangıç motoru yapacağım.
N250. Test etme şansın varsa bir dene. Ben denedim ve çok beğendim. Tip olarak da gayet iyi, modern bir görüntüsü var. Başlangıç motorunun naked olması da bence çok önemli. Hem daha çevik hem de devirirsen grenajlı değil.NS200 RS200 arasında kararsızım hangisini tercih etmek mantıklı olur başlangıç motoru yapacağım.
Pulsar NS200
KTM 390 DUKE (2.el)
motor denilen şeyden hiç haberiniz piyasan hiç haberiniz var mı bu öneriler ne böyle...Yamaha ybr 125.
CF moto 250 nk.
Honda CBR 250.
Yamaha YZF R-25
Mondial drift l cbs.
Bajaj dominar 400/250
KTM 390 Duke.
Motor denilen şeyden hiç haberiniz piyasan hiç haberiniz var mı bu öneriler ne böyle...
Piyasa her geçen gün yükseliyor. Ben 2 ay önce 86ya NK250 aldım. Şu an piyasası 115-120 civarı. Alabilme şansın varsa çok öneririm.
Onun dışında bajajın yeni çıkardığı N250 de çok güzel bir motor. Özellikle egzoz sesi ve motorun çok rahat olması güzel özellikler. N250 piyasasını tam bilmiyorum ama 108bine sıfırını sipariş versen bile 1 ay sonra teslim alırsın.
CF ler hararet yapıyormuş hocam.motor denilen şeyden hiç haberiniz piyasan hiç haberiniz var mı bu öneriler ne böyle...
Piyasa her geçen gün yükseliyor. Ben 2 ay önce 86ya nk250 aldım. şuan piyasası 115-120 civarı. Alabilme şansın varsa çok öneririm.
Onun dışında bajajın yeni çıkardığı n250 de çok güzel bir motor. özellikle egzoz sesi ve motorun çok rahat olması güzel özellikler. n250 piyasasını tam bilmiyorum ama 108bine sıfırını sipariş versen bile 1 ay sonra teslim alırsın.
3 aydır kullanıyorum sıkıntı yok.CF ler hararet yapıyormuş hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.