Elimde Samsung S24 Ultra 512 GB var, 6-7 aydir kullanıyorum. Cevremde cogu Android kullanicisi IPhone'a gecti ve kim iPhone kullaniyorsa herkes cok memnun. Benim aklimda su modeller var: IPHONE PRO SIYAH 256 GB IPHONE PRO BEYAZ 1TB
Bu ikisi arasında kaldım. Kimisi de iPhone 17 Pro al diyor. Bir de IPhone'u denemek istiyorum ve begenirsem bir daha model degistirmek istemiyorum yani almisken iyisini alayim. Hangisini almalıyım veya onerdiginiz ve gercekten her seyinden memnun kaldiginiz iPhone modeli önerir misiniz?
(Bu arada EasyCep diye bir sitede benim S24 Ultraya 46 bin TL teklif ediyorlar. Ben de Amazon'dan 2024 kurban bayraminda 55 bin TL'ye almistim)
16 pro ile 17 pro arasında pek bi fark yok. Olan farklarıda günlük kullanımda anlayamazsın. Bana kalırsa 16 pro 256gb + icloud satın alırsın. Boşuna 1tb alma. Easycep 46 teklif ediyorsa çok iyi.
Şahsen 16 Pro Max kullanıyorum ama bu kadar parayı verdikten sonra 17 Pro almanı öneririm.Benim eski telefonum baya kötü duruma geldiği için acilen 90k ya 16 Pro Max aldım ama dış görünüş olarak 12 den hiçbir farkı yok malum .Tabi gösteriş amaçlı almıyorum ama 16 olduğunu belli eden birkaç fark olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.Bu bütçelere çıktıktan sonra hem en yenisini almak hemde makyajlanmış yeni bir kasaya geçmeniz bence daha mantıklı olur.Bende alalı 1-2 ay anca oldu acil geçmem gerekmese kesinlikle bekleyip 17 alırdım.Tabi 16 Pro serisinin titanyumdan yapılmış olması ve 17’ye göre daha dayanıklı olduğu gerçeğinide es geçmemek lazım.Ama günlük kullanımda bir fark olmayacaktır.
Bence 16 pro tasarım olarak daha güzel.12 pro ya benziyor olayıda önceden iphone pro serisi kullananlar için geçerli.Samsungdan geçeceğin için 16 pro alınır, gayet güzel bir cihaz.Bu yazdığımı 17 proyu beğenmeyip 16 pro alan biri olarak söylüyorum.