100 bin TL'ye laptop önerisi

yamanTANK

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda üniversite 2. sınıfa yeni geçtim ablamdan kalma eski bir laptopu kullanıyorum okuduğum bölümden kaynaklı iyi bir laptopa ihtiyacım var ayrıca çok fazla oyun oynayan birisi olarak oyun laptopu alıp her iki işimi de halledebileceğimi düşünüyorum etrafta oldukça GameGaraj laptop övenleri gördüm fakat arada kaldım. Bütçe 100 Bin'e yakın 100 bini aşmasın mümkünse.

Şu anda üniversite 2. sınıfa yeni geçtim ablamdan kalma eski bir laptopu kullanıyorum okuduğum bölümden kaynaklı iyi bir laptopa ihtiyacım var ayrıca çok fazla oyun oynayan birisi olarak oyun laptopu alıp her iki işimi de halledebileceğimi düşünüyorum etrafta oldukça GameGaraj laptop övenleri gördüm fakat arada kaldım. Bütçe 100 Bin'e yakın 100 bini aşmasın mümkünse.

Hocam mükemmel bir laptop bu fiyata 5070 alabilirsiniz 4080-5080 çıkmıyor bu fiyata

hocam gamegaraj laptopları çok ilgimi çekti özellikle ryzen 9 9955hx3d olan model fakat marka ismini ilk defa duydum sizce güvenilir mi bi sorun yaşatır mı laptop

Hocam GameGaraj laptopları çok ilgimi çekti özellikle Ryzen 9 9955HX3D olan model fakat marka ismini ilk defa duydum sizce güvenilir mi bir sorun yaşatır mı laptop

3 saatlik testi(sanırım benchmark dahil)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

X3D işlemci yazılım ve oyun için çok iyi GameGaraj için çok şikayet duymadım

MSI Vector kasa kullanıyor bu modeli. Paneli, donanımı ve soğutması gayet iyidir. Öneririm.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-rog-strix-g16-g615lr-s5003-ultra-7-255hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070ti-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,954622932.html

Vapor Chamber + 3 Fan soğutmalı güzel bir cihaz. G-Sync, Thunderbolt 5, tam çevre RGB, kolay alt kapak açılımı gibi bir sürü avantajı var rakiplerine göre. Kalite olarakta fena değil. İşlemci olarak rakiplerine göre geri kalsada öneririm.

3 saatlik testi(sanırım benchmark dahil)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

X3D işlemci yazılım ve oyun için çok iyi GameGaraj için çok şikayet duymadım.

X3D gibi bir işlemci + 5070 Ti ekran kartı olan bir laptopun bu fiyata olması garibime gitti biraz o yüzden şüpheye düştüm biraz da.

MSI Vector kasa kullanıyor bu modeli. Paneli, donanımı ve soğutması gayet iyidir. Öneririm.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-rog-strix-g16-g615lr-s5003-ultra-7-255hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070ti-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,954622932.html
Vapor chamber + 3 fan soğutmalı güzel bir cihaz. G-Sync, Thunderbolt 5, tam çevre RGB, kolay alt kapak açılımı gibi bir sürü avantajı var rakiplerine göre. Kalite olarak da fena değil. İşlemci olarak rakiplerine göre geri kalsada öneririm.

Peki hocam oyun ve yazılıma yönelik düşünürsek X3D mi daha performanslı olur yoksa Ultra 9 275HX mi?

Tek eksisi G-Sync yok ve ekranı 17 inç değil ama 17inç olup Intel Ultra 9 lusu da var sanırım
mux switch olayı var değil mi bu laptopta benim için önemli bir özellik

Peki hocam oyun ve yazılıma yönelik düşünürsek X3D mi daha performanslı olur yoksa Ultra 9 275HX mi?

Ultra 9 275HX vs Ryzen 9 9955HX3D [1 benchmarkta] çok da bir fark yok ama sanırım AMD oyun için daha iyi olur daha büyük ekran istiyorsanız Intel alın geçin çok fark yok

MUX switch olayı var değil mi bu laptopta benim için önemli bir özellik

Aldığınız FPS'i Hz ile eşitleyerek daha düşük gecikme sağlıyor tam ayrıntılarını bilmiyorum incelemede vardır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı