100 bin TL'ye laptop önerisi

Peki hocam oyun ve yazılıma yönelik düşünürsek X3D mi daha performanslı olur yoksa Ultra 9 275HX mi?

mux switch olayı var değil mi bu laptopta benim için önemli bir özellik
Oyun için 9955HX3D daha iyi olur fakat 275HX kesinlikle üzmez. Yazılımda ise hangi programları kullanacağınıza bağlı. 9955HX3D stres testinde R9T kasalarda throttle yemiş, GPU tarafıda sıcak çalışıyor stantsız iken. Slayer 5 daha mantıklı gibi. MUX Switch iki cihazdada var.

Oyun için 9955HX3D daha iyi olur fakat 275HX kesinlikle üzmez. Yazılımda ise hangi programları kullanacağınıza bağlı. 9955HX3D stres testinde r9t kasalarda throttle yemiş, GPU tarafıda sıcak çalışıyor stantsız iken. Slayer 5 daha mantıklı gibi. MUX switch iki cihazdada var.

Hocam daha 2. sınıf olduğum için ağır yazılım programları kullanmayacağım şu an için intellij kulllanıyoruz fakat ben bir yandan okul dışında oyun geliştirme işiyle uğraşacağım o yüzden Unreal Engine falan kullanmayı düşünüyorum ne kadar ağır bir uygulama inanın bilmiyorum daha henüz kullanmadım.

Bir sorum daha olacak sizce bütçeyi biraz kısıp ekstra monitör almak gereksiz mi olur çift monitör şeklinde.

Hocam daha 2. sınıf olduğum için ağır yazılım programları kullanmayacağım şu an için intellij kulllanıyoruz fakat ben bir yandan okul dışında oyun geliştirme işiyle uğraşacağım o yüzden Unreal Engine falan kullanmayı düşünüyorum ne kadar ağır bir uygulama inanın bilmiyorum daha henüz kullanmadım.

Bir sorum daha olacak sizce bütçeyi biraz kısıp ekstra monitör almak gereksiz mi olur çift monitör şeklinde.

Bence olabilir de bütçeyi kısmak yerine monitörü birkaç ay sonra almak daha iyi olur

İki cihazda yeterli gelecektir o zaman, Unreal Engine 5 gibi uygulamalar kullanıyorsanız daha çok GPU tarafına bakıyor zaten. 2. soruyu tam anlayamadım ama acelesi yoksa ileride alın.

İki cihazda yeterli gelecektir o zaman, Unreal Engine 5 gibi uygulamalar kullanıyorsanız daha çok GPU tarafına bakıyor zaten. 2. soruyu tam anlayamadım ama acelesi yoksa ileride alın.

Sağ olun hocam çift monitör kullanmak hoşuma gidiyor bütçeden kısıp ekstra ekran almak mantıklı mı diye sormuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı