JokerRevenge
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Tavsiye üzerine Casper Excalibur G911 modeli bir dizüstü PC almıştım içinde 4090 falan vardı fakat hiç memnun kalmadım. Vatana geri götürdüm ve iade kararının çıkmasını bekliyorum. Oradan gelecek para ile bir masaüstü toplamaya karar verdim benim ilk masaüstüm olacak. 100k bütçem var marka takıntım da yok denebilir. Bana 100k bütçeye güzel bir toplama PC önerisinde bulunabilir misiniz?
O tavsiyeyi kim verdiyse iletişimi kes.Tavsiye üzerine Casper Excalibur G911 modeli bir dizüstü PC almıştım.
4090lık cihaza göre hiç beklenilen performansı vermiyordu 60 70 FPS geçmiyordu ve aşırı ısınıyordu bende bu nedenlerden dolayı servise verdim ve iade kararı çıkana kadar aynı sebeplerden servise vericem daha önce Asus rog strix g18 vardı bakımları yapılsın diye garantiye yolladım cihaz bana bozuk bir sekilde geldi servise gide gele iade kararı çıktı bende onun yerine excaliburu aldım ama hiç memnun kalmadım işte olay buBozuk muydu laptop değilse şubeden alınan ürüne iade alacaklarını sanmıyorum.
Bütçe konusunda en büyük destek zaten babam.Oda bu konulardan hiç anlamaz ama yeni çıkacak modelden al der hep ama yeni çıkan şeylerde de bazen sorunlar olabiliyor benimde o yönden kafam karışık.Tavsiye için teşekkür ederimCasper ve monster cihazların alınabilmesi için örneğin lenovo 4090 laptop 100k ise aynı donanım ile casper monster 70k olacak ki insanlar en azından f/p yapcak bir şey yok diyip alsın.
Büyük bütçelerde kaliteden ödün vermemek gerek bence.
Hazır sistem konusunda ise ya 5000 serisi bekleyin
ya da en kaliteli bileşenlerle 4080süper alabilirsiniz.
Kasım sonunda 4090 bir sistem gelmişti 95k'Ya tekrar öyle bir şey gelir mi bilmiyorum
Bütçe konusunda en büyük destek zaten babam. Oda bu konulardan hiç anlamaz ama yeni çıkacak modelden al der hep ama yeni çıkan şeylerde de bazen sorunlar olabiliyor benim de o yönden kafam karışık. Tavsiye için teşekkür ederim
Bu fiyata güzel toplamışsın gerçekten teşekkür ederim tavsiyeler içinBu şekilde 73400 TL tutuyor. Sıvı soğutmayı diğer hocalarım önersin o konuda pek bilgim yok.
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.934,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 43.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben sadece oyun için topluyorum bu PC yi işlemci olarak Intel mi AMD mi pek karar veremedim ama son nesil i9 14900k veya i7 14700k olsun genelde sorunlu ve çok fazla ısınıyor diyolar işlemci olarak ne önerirsinMasaüstü olarak zaten işlemci olarak 9000 serisi çıktı 9800x3D gibi
Ekran kartı olarak da şubat gibi 5000 serisi çıkacak deniyor.
Bence arkadaşın attığı gibi tüm bileşenleri kaliteli bir 4080 Super sistem toplayın.
Mesela işlemci 7800x3D de alabilirsiniz oyun oynuyorsanız falan.
Babanız bilindik bir yer derse de Vatan'dan alın ya da İstanbul'da iseniz ziyaret edip alın diğer sitelerin mağazaları var.
Oyun için 7800x3d öneriliyor , dediğin gibi onlarda sorun var deniliyor.Bu fiyata güzel toplamışsın gerçekten teşekkür ederim tavsiyeler için
Ben sadece oyun için topluyorum bu PC yi işlemci olarak Intel mi AMD mi pek karar veremedim ama son nesil i9 14900k veya i7 14700k olsun genelde sorunlu ve çok fazla ısınıyor diyolar işlemci olarak ne önerirsin