100 bin TL'ye RX 9070 XT & 9800x3D sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
100k

Kokamora

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 100k bütçeli bu sistemi almayı düşünüyorum, montajlı gelmesi için tek bir siteden topladım sistemi. Almayı düşündüğüm parçalar şu şekilde:

anakart
işlemci
ram
ssd
ekran kartı
kasa
psu
sıvı soğutucu

Soğutucu yeterli mi emin olamadım, ayrıyeten kasaya ekstra fan almam gerekiyor mu? Bunların dışında yorum ve önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
9070XT stoğu bittiğinden fiyatı böyle galiba bence şu an almayın fiyatı geri düşer yüksek ihtimal (umarım)
Ben yine de atayım.
Toplamda 97.725TL. Dediğim gibi şu an almayın 9070XT bu fiyattan 5K daha ucuzdu normalde. Kasa önerim yok.

9070XT stoğu bittiğinden fiyatı böyle galiba bence şu an almayın fiyatı geri düşer yüksek ihtimal (umarım)
Ben yine de atayım.
Toplamda 97.725TL. Dediğim gibi şu an almayın 9070XT bu fiyattan 5K daha ucuzdu normalde. Kasa önerim yok.
farkındayım ama fiyatın daha da yükselmesi riskini göze almak istemiyorum ve bir an önce sistemin elime geçmesini istiyorum. Benim seçtiğim soğutucunun yeterli olup olmayacağı hakkında bir görüşünüz var mı? Yanıtınız için teşekkürler.

Farkındayım ama fiyatın daha da yükselmesi riskini göze almak istemiyorum ve bir an önce sistemin elime geçmesini istiyorum. Benim seçtiğim soğutucunun yeterli olup olmayacağı hakkında bir görüşünüz var mı? Yanıtınız için teşekkürler.

O soğutucu hakkında bir fikrim yok hocam. Stoklar bittiğinden dolayı fiyat bu şekilde bence düşecek ama kendi kararın tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı