100 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
100 bin lira

"ForR"

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar baslikta belirttigim gibi bütçe 100k ama illa 100e zorlamak durumunda degilim. Mumkun oldugunca F/P olsun istiyorum, bilgili arkadaşlar yardimci olursa sevinirim. 1080p oyunculuk icin toplamayi dusunuyorum, o yuzden islemci kismina onem vermek istiyorum. Genellikle FPS oyunlari oynadigimdan ama mevcut ve birkac sene icinde cikacak butun oyunlarida 1080p Ultra ayarlarda hiç sıkıntı cekmeden oynatsin istiyorum. Kafamda nasıl bir sistem oldugundan bahsedeyim.

Ryzen7 7800x3D veya R7 9800x3D islemcilerinden birini dusunuyorum.
Ekran karti olarak emin degilim.
RTX5070 Ti RX 9070XT guclerinde bir ekran karti dusunuyorum ama emin degilim. Hangisi; belki 4080 Super vesaire olabilir mi bilmiyorum.
RAM simdilik DDR5 16 GB F/P bir RAM istiyorum, ayni sekilde SSD 1 TB yeterli.
İstedigim sistemin ekran karti ve islemcisi mumkun olan butcede en guclusu olsun istiyorum. Diger geri kalan bilesenler minimum olsun istiyorum.
Ahım sahim bir kasaya ihtiyacım yok, en is gorcek bilgisayar kasasi gayet yeterli.
Uzun zamandir sistem toplamiyorum o yuzden yeni parcalar hakkinda cok bir bilgim yok lakin kafamda istedigim gucteki bilgisayari az cok anlatabilmisimdir herhalde. Dedigim gibi 1080p oyunculuk icin olacak ama agir oyunlarida hiç bana misin demeden Ultra ayarlarda oynamak istiyorum, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı