R rymec Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Merhaba, ben bir özel üniversitede %100 burslu olarak eğitim görüyorum, başka bir üniversiteye %100 burslu olarak yatay geçiş yapabiliyor muyum?
Merhaba, ben bir özel üniversitede %100 burslu olarak eğitim görüyorum, başka bir üniversiteye %100 burslu olarak yatay geçiş yapabiliyor muyum?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 9 Ekim 2024 #2 rymec dedi: Merhaba, ben bir özel üniversitede %100 burslu olarak eğitim görüyorum, başka bir üniversiteye %100 burslu olarak yatay geçiş yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kimi okullar MYP ile geçişte hiç burs vermeyebilir bakmak lazım.
rymec dedi: Merhaba, ben bir özel üniversitede %100 burslu olarak eğitim görüyorum, başka bir üniversiteye %100 burslu olarak yatay geçiş yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kimi okullar MYP ile geçişte hiç burs vermeyebilir bakmak lazım.