Çözüldü %100 CPU kullanımı nasıl düşürülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wherwismymnd

Centipat
Bazı oyunlarda CPU 100'e kadar çıkıyor, bazı kaynaklarda Turbo fanın kendi kendine belli bir CPU derecesinden sonra açıldığını duydum ama sizlere de sormak istedim, ne yapabilirim?

Sisteminizin performansına göre de değişebilir. Sistem bilgilerinizi paylaşır mısınız? Oyuna göre de işlemci kullanımı değişim gösterebilir.

Sisteminizin performansına göre de değişebilir. Sistem bilgilerinizi paylaşır mısınız? Oyuna göre de işlemci kullanımı değişim gösterebilir.
İşlemci Intel i5 12450H ekran kartı RTX 4050 ssd 500gb Ram 16gb watt değerleri ise yanlış hatırlamıyorsam 105watt

Bazı oyunlarda CPU 100'e kadar çıkıyor, bazı kaynaklarda Turbo fanın kendi kendine belli bir CPU derecesinden sonra açıldığını duydum ama sizlere de sormak istedim, ne yapabilirim?

Windows Defender veya başka antivirüs programıyla tam tarama yapın veya direkt format atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…