yusoft Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 39 19 Mayıs 2021 #1 Format attıktan sonra Epic Games başka veya başka bir oyun açtığım zaman CPU bir anda %97 %98 oluyor, bunu nasıl çözebilirim?
Format attıktan sonra Epic Games başka veya başka bir oyun açtığım zaman CPU bir anda %97 %98 oluyor, bunu nasıl çözebilirim?
S Sissu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 346 Çözümler 2 19 Mayıs 2021 #2 Formatla alakası yok işlemciniz sanıyorum laptop işlemcisi işlemcinin uygulama açarken vs. 100 olması sorun değildir.
Formatla alakası yok işlemciniz sanıyorum laptop işlemcisi işlemcinin uygulama açarken vs. 100 olması sorun değildir.
Y yosumi Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #3 Bu normal değil mi? Benim bilgisayarımda da böyle.
yusoft Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 39 19 Mayıs 2021 #4 Sissu dedi: Formatla alakası yok işlemciniz sanıyorum laptop işlemcisi işlemcinin uygulama açarken vs. 100 olması sorun değildir. Genişletmek için tıkla... Önceden böyle değildi ve açıldıktan sonrada böyle oluyor Epic'ten oyun açtığım zamanda aynı sorun ile karşılaşıyorum.
Sissu dedi: Formatla alakası yok işlemciniz sanıyorum laptop işlemcisi işlemcinin uygulama açarken vs. 100 olması sorun değildir. Genişletmek için tıkla... Önceden böyle değildi ve açıldıktan sonrada böyle oluyor Epic'ten oyun açtığım zamanda aynı sorun ile karşılaşıyorum.
S Sissu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 346 Çözümler 2 19 Mayıs 2021 #5 yusoft dedi: Önceden böyle değildi ve açıldıktan sonrada böyle oluyor Epic'ten oyun açtığım zamanda aynı sorun ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci modeliniz nedir?
yusoft dedi: Önceden böyle değildi ve açıldıktan sonrada böyle oluyor Epic'ten oyun açtığım zamanda aynı sorun ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci modeliniz nedir?
yusoft Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 39 19 Mayıs 2021 #6 Sissu dedi: İşlemci modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... intel i3 6100u 2.30ghz
Y yosumi Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #7 yusoft dedi: önceden böyle değildi ve açıldıktan sonrada böyle oluyor epicten oyun açtığım zamanda aynı sorun ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... Bence bunu kafana takmamalısın
yusoft dedi: önceden böyle değildi ve açıldıktan sonrada böyle oluyor epicten oyun açtığım zamanda aynı sorun ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... Bence bunu kafana takmamalısın
yusoft Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 39 23 Mayıs 2021 #8 Ekran kartını güncelledim çözüldü.