%100 CPU ve GPU yükünde sistemin kapanması

Oğuzhan Sarıot

Hectopat
Merhaba, iyi sosyaller. Dün akşam FC 25 oynarken bilgisayarım menülerde değil ancak maça girdiğimde maçın ortasında çökme, resetlemeye başladı. Bugün programlar ile stress testi yaptığımda işlemci stress ve GPU stress testini aynı anda başlattıgımda bilgisayarım kendini resetliyor. Sanırım sorunum güç kaynagında. Gamepower GP650 model. 3500 TL bütçem var PSU önerisi alabilir miyim? Sistemim;
AMD R7 7800x3D.
AMD RX 6800 XT.
32 GB DDR5 6000MHz RAM.

PSU dan dolayı hocam büyük ihtimal. 750W Öneriliyor.

Zaten RX 6800XT içinde 700W önerilmiş ve işlemciniz de güçlü bir işlemci. Gamepower gibi bir PSU ile sıkıntıya girmemeleri şans doğrusu. Tam potansiyellerini bile kullanamıyor bu PSU markaları.

Şahsen gözüme bu çarptı:
https://www.akakce.com/power-supply...SSsoDQ2KEe_u8Bi2BZM2hV-BogLkM1GUaAq7vEALw_wcB

Modüler ve Gold sertifikalı olması güzel ama kronik bir sorunu varmı bir kontrol edin sizde. Uzman arkadaşlar daha iyisi varsa atarlar umarım.

bende buna bakıyordum hocam araştırma içerisindeyim kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

hocam bu nasıldır? markayı herkes övüyorda.

Son düzenleme:
Model tuzlu geldi şahsen hocam. Aynı markanın Gold ürünleri var 3500TL'ye, tabi çok uzmanı değilimdir belirtiyim. Ayrıca benim attığım modelin 850W modeli var o fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…