EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Görev Yöneticisi'nden baktığımda disk kullanımı çoğu zaman %100 oluyor. Bunu nasıl çözerim?
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Şubat 2022 #2 Bu bir hata, bende de oluyordu, edişelenmeyin. Ama gerçekten hepsini kullanıyorsanız o tarafını bilemem.
Bu bir hata, bende de oluyordu, edişelenmeyin. Ama gerçekten hepsini kullanıyorsanız o tarafını bilemem.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 27 Şubat 2022 #3 SSD alarak.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 27 Şubat 2022 #4 FalconPolat dedi: SSD alarak. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için mükemmel.
EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #5 FalconPolat dedi: SSD alarak. Genişletmek için tıkla...
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 27 Şubat 2022 #6 EwNarM dedi: Görev Yöneticisi'nden baktığımda disk kullanımı çoğu zaman %100 oluyor. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı? Yaptıysanız HD sentinel ve CrystalDiskInfo indirip diskin sağlık durumunun ekran görüntülerini atar mısınız?
EwNarM dedi: Görev Yöneticisi'nden baktığımda disk kullanımı çoğu zaman %100 oluyor. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı? Yaptıysanız HD sentinel ve CrystalDiskInfo indirip diskin sağlık durumunun ekran görüntülerini atar mısınız?
EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #7 UtkuRS dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Yaptıysanız HD sentinel ve CrystalDiskInfo indirip diskin sağlık durumunun ekran görüntülerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yapmadım. Yaptıktan sonra cevap yazacağım. EwNarM dedi: Yapmadım. Yaptıktan sonra cevap yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama gerçekleştirdim, bir şey bulmadı ama virüs programı yükledikten sonra şu an düşük gibi nedenini anlamış değilim. Son düzenleme: 28 Şubat 2022
UtkuRS dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Yaptıysanız HD sentinel ve CrystalDiskInfo indirip diskin sağlık durumunun ekran görüntülerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yapmadım. Yaptıktan sonra cevap yazacağım. EwNarM dedi: Yapmadım. Yaptıktan sonra cevap yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama gerçekleştirdim, bir şey bulmadı ama virüs programı yükledikten sonra şu an düşük gibi nedenini anlamış değilim.