A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #1 Bu değerlere göre %100 disk kullanımı normal mi? Bana çok normalmiş gibi gelmedi de.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Nisan 2022 #2 Bellek %91? Hocam %100 olursa başınız derde girebilir, RAM miktarınız kaçtı?
A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Bellek %91? Hocam %100 olursa başınız derde girebilir, RAM miktarınız kaçtı? Genişletmek için tıkla... O bellek kullanımı şu anlık öyle çok fazla bir program açınca azalıyoda ben disk kullanımından bahsediyorum. Y Ablaci dedi: O bellek kullanımı şu anlık öyle çok fazla bir program açınca azalıyoda ben disk kullanımından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım programları kapatınca azalıyoda.
Linux Kaymak dedi: Bellek %91? Hocam %100 olursa başınız derde girebilir, RAM miktarınız kaçtı? Genişletmek için tıkla... O bellek kullanımı şu anlık öyle çok fazla bir program açınca azalıyoda ben disk kullanımından bahsediyorum. Y Ablaci dedi: O bellek kullanımı şu anlık öyle çok fazla bir program açınca azalıyoda ben disk kullanımından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım programları kapatınca azalıyoda.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Nisan 2022 #4 Ablaci dedi: O bellek kullanımı şu anlık öyle çok fazla bir program açınca azalıyoda ben disk kullanımından bahsediyorum. Y Yanlış yazmışım programları kapatınca azalıyoda. Genişletmek için tıkla... Programları kapatınca %100 oluyor ise normal bir durum değil.
Ablaci dedi: O bellek kullanımı şu anlık öyle çok fazla bir program açınca azalıyoda ben disk kullanımından bahsediyorum. Y Yanlış yazmışım programları kapatınca azalıyoda. Genişletmek için tıkla... Programları kapatınca %100 oluyor ise normal bir durum değil.
A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #5 Linux Kaymak dedi: Programları kapatınca %100 oluyar ise normal bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Yok 0 oluyoda çok diski kullanan uygulamaları göster dedim çok kullanmıyorlar fakat %100 ondan sordum.
Linux Kaymak dedi: Programları kapatınca %100 oluyar ise normal bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Yok 0 oluyoda çok diski kullanan uygulamaları göster dedim çok kullanmıyorlar fakat %100 ondan sordum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Nisan 2022 #6 Ablaci dedi: Yok 0 oluyoda çok diski kullanan uygulamaları göster dedim çok kullanmıyorlar fakat %100 ondan sordum. Genişletmek için tıkla... En fazla Discord kullanıyor, bence kapatın.
Ablaci dedi: Yok 0 oluyoda çok diski kullanan uygulamaları göster dedim çok kullanmıyorlar fakat %100 ondan sordum. Genişletmek için tıkla... En fazla Discord kullanıyor, bence kapatın.
A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #7 Linux Kaymak dedi: En fazla Discord kullanıyor, bence kapatın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürşer.
Linux Kaymak dedi: En fazla Discord kullanıyor, bence kapatın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürşer.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Nisan 2022 #8 Ablaci dedi: Tamam teşekkürşer. Genişletmek için tıkla... Kapattınız mı? Sanırsam bilgisayar yeni.