F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #11 SSD'nizin durumuna net bir teşhis koyamaz kimse SSD'nizin doluluk oranına bakın ; Sağlıklı çalışması için %10 kadar boş bir alanı olmalı. SSD Trim uygulayın, ayrıntılar için tıklayınız. SSD'nizle ilgili yorumlar için tıklayınız.
SSD'nizin durumuna net bir teşhis koyamaz kimse SSD'nizin doluluk oranına bakın ; Sağlıklı çalışması için %10 kadar boş bir alanı olmalı. SSD Trim uygulayın, ayrıntılar için tıklayınız. SSD'nizle ilgili yorumlar için tıklayınız.
Halilaksoy Femtopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 8 23 Ağustos 2020 #12 kt2 dedi: @Halilaksoy geçmiş olsun. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 500-600 civarı
YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #13 Halilaksoy dedi: Adata SU630 Genişletmek için tıkla... CrystalDiskMark programı ile bize SSD'nin okuma ve yazma hızı değerlerini paylaşın yardım etmeye çalışalım. Aynı SSD bende de var ben gayet menunum.
Halilaksoy dedi: Adata SU630 Genişletmek için tıkla... CrystalDiskMark programı ile bize SSD'nin okuma ve yazma hızı değerlerini paylaşın yardım etmeye çalışalım. Aynı SSD bende de var ben gayet menunum.
Halilaksoy Femtopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 8 23 Ağustos 2020 #14 fersend dedi: SSD'nizin durumuna net bir teşhis koyamaz kimse SSD'nizin doluluk oranına bakın ; Sağlıklı çalışması için %10 kadar boş bir alanı olmalı. SSD Trim uygulayın, ayrıntılar için tıklayınız. SSD'nizle ilgili yorumlar için tıklayınız. Genişletmek için tıkla... ssd bomboş şu anda 2 kere format attım. Trim'i bir araştırıp uygulayayım.
fersend dedi: SSD'nizin durumuna net bir teşhis koyamaz kimse SSD'nizin doluluk oranına bakın ; Sağlıklı çalışması için %10 kadar boş bir alanı olmalı. SSD Trim uygulayın, ayrıntılar için tıklayınız. SSD'nizle ilgili yorumlar için tıklayınız. Genişletmek için tıkla... ssd bomboş şu anda 2 kere format attım. Trim'i bir araştırıp uygulayayım.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 23 Ağustos 2020 #15 @Halilaksoy WD Green WDS480G2G0A 480GB 545MB/s SATA3 2.5" SSD Disk - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kingston A400 SSDNow 480GB 2.5" 500MB/450MB/s Sata3 SSD Disk - SA400S37/480G Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Gigabyte 480GB 2.5" SATA 6 550/480 MB/s SSD Disk- GP-GSTFS31480GNTD incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com SATA 3 olarak bunlar ilgimi çekti. Hiçbirinin kronik sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum, ancak araştırmadan almamanızı öneririm.
@Halilaksoy WD Green WDS480G2G0A 480GB 545MB/s SATA3 2.5" SSD Disk - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kingston A400 SSDNow 480GB 2.5" 500MB/450MB/s Sata3 SSD Disk - SA400S37/480G Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Gigabyte 480GB 2.5" SATA 6 550/480 MB/s SSD Disk- GP-GSTFS31480GNTD incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com SATA 3 olarak bunlar ilgimi çekti. Hiçbirinin kronik sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum, ancak araştırmadan almamanızı öneririm.
Halilaksoy Femtopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 8 23 Ağustos 2020 #16 YasinÇ. dedi: CrystalDiskMark programı ile bize SSD'nin okuma ve yazma hızı değerlerini paylaşın yardım etmeye çalışalım. Aynı SSD bende de var ben gayet menunum. Genişletmek için tıkla... bu şekilde hocam. Dosya Ekleri dssdsdsd.PNG 11,9 KB · Görüntüleme: 52
YasinÇ. dedi: CrystalDiskMark programı ile bize SSD'nin okuma ve yazma hızı değerlerini paylaşın yardım etmeye çalışalım. Aynı SSD bende de var ben gayet menunum. Genişletmek için tıkla... bu şekilde hocam.
YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #17 Halilaksoy dedi: Bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... SSD sorunlu baksana 21 MB yazma değeri var bu oran bende 528 Mb/sn acilen iade et SSD'yi.
Halilaksoy dedi: Bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... SSD sorunlu baksana 21 MB yazma değeri var bu oran bende 528 Mb/sn acilen iade et SSD'yi.
Halilaksoy Femtopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 8 23 Ağustos 2020 #18 YasinÇ. dedi: SSD sorunlu baksana 21 MB yazma değeri var bu oran bende 528 Mb/sn acilen iade et SSD'yi. Genişletmek için tıkla... aynen yeni ssd yolu gözüktü teşekkürler fersend dedi: SSD'nizin durumuna net bir teşhis koyamaz kimse SSD'nizin doluluk oranına bakın ; Sağlıklı çalışması için %10 kadar boş bir alanı olmalı. SSD Trim uygulayın, ayrıntılar için tıklayınız. SSD'nizle ilgili yorumlar için tıklayınız. Genişletmek için tıkla... Trim zaten açıkmış kontrol ettim.
YasinÇ. dedi: SSD sorunlu baksana 21 MB yazma değeri var bu oran bende 528 Mb/sn acilen iade et SSD'yi. Genişletmek için tıkla... aynen yeni ssd yolu gözüktü teşekkürler fersend dedi: SSD'nizin durumuna net bir teşhis koyamaz kimse SSD'nizin doluluk oranına bakın ; Sağlıklı çalışması için %10 kadar boş bir alanı olmalı. SSD Trim uygulayın, ayrıntılar için tıklayınız. SSD'nizle ilgili yorumlar için tıklayınız. Genişletmek için tıkla... Trim zaten açıkmış kontrol ettim.
YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #19 Halilaksoy dedi: Aynen yeni SSD yolu gözüktü teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Adata serisi kronik sorunlu bir SSD'dir benim tavsiyem Samsung almanız yöününde ayrıca ben teşekkür ederim iyi günler.
Halilaksoy dedi: Aynen yeni SSD yolu gözüktü teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Adata serisi kronik sorunlu bir SSD'dir benim tavsiyem Samsung almanız yöününde ayrıca ben teşekkür ederim iyi günler.