%100 Disk Kullanımı Sorunu

El Patrón

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İç Mimar
Şu an bilgisayarıma hem Yandex hem de HDD Health programı yüklüyorum görev yöneticisine giriyorum performans kısmınsa 0 Diski (C: bir %13 oluyor bir %98 ve bilgisayardan sinek sesi gibi ses geliyor zorlanıyor gibi sebebi ne olabilir? Önceden yapmıyordu şimdi yük altındayken çok yapıyor.
Düzenleme: İki farklı programda teste tabi tuttum ikiside %100 sağlık diyor nerede bunun sıkıntısı? Artık SSD'ye mi geçmeliyim?

Son düzenleme:
HDD modelinizi belirtirseniz en azından bir tahminde bulunabilirim. Çoğu HDD ömrünü geçirdikçe benzer şekilde davranır. Hem 2 yazılımı birden yüklemek HDD'yi zorlayacağından dolayı, bu sesin gelmesi normaldir.

Bu yüklediğim yük bile değil ben buna Adobe ve Filmora beraber yüklediğimi hatırlıyorum, modeli TOSHİBA MQ01ABF050

Gördüğüm kadarıyla dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz. Bugüne kadar gördüğüm çoğu dizüstü bilgisayar HDD kullanılırken belirli bir seviye (rahatsız etmeyecek kadar) ses çıkarmıştır. Ama sizin bilgisayarınız eğer ciddi derecede bir ses çıkarıyorsa bu durumda HDD'nin okuma/yazma kolu bozulmuş olabilir. Bu durumda HDD'yi tamir edemeyeceğinize göre değiştirmekten başka çözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…