Catania Megapat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #1 Bu sıkıntı yedi bitirdi notebook u beklenmedik bi anda kasılma oluyor görev yöneticisne bakıyorum direk disk %100 olmuş. Birçok şey denedim gene oluyor windows defender ve updatelerden dolayı olabilirmi acaba?
Bu sıkıntı yedi bitirdi notebook u beklenmedik bi anda kasılma oluyor görev yöneticisne bakıyorum direk disk %100 olmuş. Birçok şey denedim gene oluyor windows defender ve updatelerden dolayı olabilirmi acaba?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 13 Ocak 2015 #2 Olabilir. Baidu Antivirus | Professional Antivirus + Ultrafast Cloud Security Bunu kurabilirsiniz. Kurduğunuzda Defender devre dışı kalacaktır. Ardından tam tarama yapın. Sorunun devamı halinde HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri buraya rapor ekleyin.
Olabilir. Baidu Antivirus | Professional Antivirus + Ultrafast Cloud Security Bunu kurabilirsiniz. Kurduğunuzda Defender devre dışı kalacaktır. Ardından tam tarama yapın. Sorunun devamı halinde HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri buraya rapor ekleyin.