%100 disk kullanımı

EndoCryne

Hectopat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
SANDİSK SSD PLUS 1TB
Ekran kartı
AMD RADEON RX 550/550
Anakart
GİGABYTE B 450 M H
İşlemci
AMD Ryzen 3 3100 4-Core Processor 3.59 GHZ
Başlıkta dediğim gibi bilgisayarımda ne zaman bir program açsam, bir şey indirsem, kısacası neredeyse her şeyde disk kullanımı %100 oluyor ve PC çok kasıyor bunun bir çözümü yok mudur(not: İnternete baktım virüs falan diyorlardı önerilen antivirüs programlarının bir kaçıyla PC'yi tarattım temiz çıktı)(not2: Bu sorun daha önce yoktu PC'ye bir virüs girdi format atmak zorunda kaldım format attıktan sonra bu sorun oldu giren virüse iaa23.exe diyorlar)

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta dediğim gibi bilgisayarımda ne zaman bir program açsam, bir şey indirsem, kısacası neredeyse her şeyde disk kullanımı %100 oluyor ve PC çok kasıyor bunun bir çözümü yok mudur(not: İnternete baktım virüs falan diyorlardı önerilen antivirüs programlarının bir kaçıyla PC'yi tarattım temiz çıktı)(not2: Bu sorun daha önce yoktu PC'ye bir virüs girdi format atmak zorunda kaldım format attıktan sonra bu sorun oldu giren virüse iaa23.exe diyorlar)

Evet virüsdür görev yöneticinden bak çalışan programlara ve düşün en son ne yükledinde oldu onu kaldırman lazım veya sistemi geri al veya yeni format at resetle Windows'unu. Format yazılımıda var o zaman beraberinde gelmiş gömülü. Korsan yazılım yüklemeni tavsiye etmem.

Evet virüsdür görev yöneticinden bak çalışan programlara ve düşün en son ne yükledinde oldu onu kaldırman lazım veya sistemi geri al veya yeni format at resetle Windows'unu. Format yazılımıda var o zaman beraberinde gelmiş gömülü. Korsan yazılım yüklemeni tavsiye etmem.
Hocam bu virüs girdikten sonra PC'yi formatlamıştım windows'u kurduğum disktede virüs olacağını sanmıyorum microsoftun kendi sitesinden indirmiştim
Programı kurarken normal sayılabilir. Program açarken de kullanım yükselebilir ama %100 fazla gibi. @463895'un dediği gibi SSD sorunlu olabilir.
Hocam keşke sadece program kurarken olsa herşeyde aklına gelebilecek herşeyde bilgisayar açılırken disk %100 program açarken disk %100 bir şey indirirken disk %100

Technopat Haberler

Geri
Yukarı