%100 disk kullanımı

Hyper Rengar

Centipat
Arkadaşlar Adata SU630 240GB kullanıcısıyım oyun yüklerken veya bazı oyunlarda Update yaparken disk kullanımım %100'e çıkıyor ki SSD'de 75 GB gibi bir boş alanım var sizce neden kaynaklanıyor

Dostum HDD sentinen yükle ve SSD'yi tara belki bir problemi falan vardır. Orada SSD'nin sağlığı falan çıkar.HD Tune Pro yuda öneriyorum. 240 GB HDD'yi 3 saat e falan tarar. Bi problemi bad sectoru falan vardır belki.

Dostum o modeli keşke almasaydın bu sorun aynı model SSD'yi kullanan hemen hemen herkeste mevcut. Kronik sorunlu bir model. Kingston HyperX FURY 3D kullanıyorum hiç öyle bir problemim olmadı çok memnunum. 3D SSD'ler her zaman önceliğiniz olsun.

Yeni SSD almayı düşünüyorum ve Windows'u bu SSD'ye mi kurayım? Yoksa yeni alacağım SSD'ye mi? Şöyle bir şey düşünüyorum. Windows'u ve oyunları farklı SSD'ye kurmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum HDD sentinen yükle ve SSD'yi tara belki bir problemi falan vardır. Orada SSD'nin sağlığı falan çıkar.HD Tune Pro yuda öneriyorum. 240 GB HDD'yi 3 saat e falan tarar. Bi problemi bad sectoru falan vardır belki.

Dediğinizi daha dün denedim.Bende de 100% kullanım oluyor HDD hiçbir bad sector veya bir problem çıkmadığı halde hala disk kullanımı problemi devam ediyor.

Piyasadaki bu tur ucuz ssd ler malesef performansta isteneni veremiyor tavsiyem giris seviyesi ssd lerden uzak durun.

%100 kullanımı sadece ssd markasından kaynaklı bir sorun değildir, denkte hiç gelmedim. %100 kullanımı bazı ayarların gereksiz derece sıkıntılı olmasından dolayıdır. Bununla ilgili google bakarsanız aşırı derece fazla konu ve çözüm olduğunu göreceksiniz.

Kankalarım yeni SSD alınca dediğm gibi sizce ne yapayım? Bu Windows'u ve oyunları hangi SSD'ye kurayım ayrı ayrı da yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı