Gokdenzi Ocak Hectopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 31 6 Ekim 2020 #1 Aldığım 100 dolarlar farklı gözüküyor. Nedeni nedir? Birisi eski basım tahminimce. Hala geçerli midir?
Aldığım 100 dolarlar farklı gözüküyor. Nedeni nedir? Birisi eski basım tahminimce. Hala geçerli midir?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Ekim 2020 #2 Geçerlidir. Eski basım yalnızca. Piyasada dolaşıyor bir sakıncası yok, geçen sene bende de eski basım vardı biraz bozdurmuştum kolaylıkla.
Geçerlidir. Eski basım yalnızca. Piyasada dolaşıyor bir sakıncası yok, geçen sene bende de eski basım vardı biraz bozdurmuştum kolaylıkla.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 6 Ekim 2020 #3 Üstteki yeni alttai eski tek fark bu galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Üstteki yeni alttai eski tek fark bu galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Heinz Guderian Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.926 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #4 Sağda ki yeni seri. Yarın bir döviz bürosuna git bence. Bu arada paranın seri numarasını gizlemen garip. F ile mi başlıyor tırstın.
Sağda ki yeni seri. Yarın bir döviz bürosuna git bence. Bu arada paranın seri numarasını gizlemen garip. F ile mi başlıyor tırstın.
MOUNTAINCAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Ekim 2020 #5 Belirli bir tarihten once basildiysa geçersizdir. Ama sizdekiler yakın zamana ait bana sorarsanız geçerli.
Belirli bir tarihten once basildiysa geçersizdir. Ama sizdekiler yakın zamana ait bana sorarsanız geçerli.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #6 Sayenizde para gördüm biraz. Çoktandır unutmuştum, sanırım biraz dışarı çıkmam lazım.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 6 Ekim 2020 #7 Heinz Guderian dedi: Sağda ki yeni seri. Yarın bir döviz bürosuna git bence. Bu arada paranın seri numarasını gizlemen garip. F ile mi başlıyor tırstın. Genişletmek için tıkla... Yat yere yat
Heinz Guderian dedi: Sağda ki yeni seri. Yarın bir döviz bürosuna git bence. Bu arada paranın seri numarasını gizlemen garip. F ile mi başlıyor tırstın. Genişletmek için tıkla... Yat yere yat
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 6 Ekim 2020 #8 Dolar mı la o?
Gokdenzi Ocak Hectopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 31 6 Ekim 2020 #9 Heinz Guderian dedi: Sağda ki yeni seri. Yarın bir döviz bürosuna git bence. Bu arada paranın seri numarasını gizlemen garip. F ile mi başlıyor tırstın. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum neden gizledim bu donemde güven olmaz seri numarasından bile bir şey yaparlar
Heinz Guderian dedi: Sağda ki yeni seri. Yarın bir döviz bürosuna git bence. Bu arada paranın seri numarasını gizlemen garip. F ile mi başlıyor tırstın. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum neden gizledim bu donemde güven olmaz seri numarasından bile bir şey yaparlar
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 6 Ekim 2020 #10 WTC dedi: Dolar mı la o? Eki Görüntüle 692353 Genişletmek için tıkla... Dolarla maaş almıyoruz tamam mı. Neden dolar deyince saygı duruşuna geçiyorsun ha amerikan uşağı İsrail yalakası fetöcü Vatan haini(!)
WTC dedi: Dolar mı la o? Eki Görüntüle 692353 Genişletmek için tıkla... Dolarla maaş almıyoruz tamam mı. Neden dolar deyince saygı duruşuna geçiyorsun ha amerikan uşağı İsrail yalakası fetöcü Vatan haini(!)