%100 F/P klavye önerisi

Bütçe
2000

AkiraB

Kilopat
Daha fazla  
Rampage granite klavye almıştım fakat hiç memnun değilim. Hassaslık adı altında batırmışlar. CS ve PUBG Steam vs. gibi oyunlarda ani reflekslerime uyacak klavye istiyorum. Bütçe 2.000. %100 klavye istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ani refleks falan istiyorsan manyetik alacaksın manyetik olarak da bu bütçede %100 klavye yok. %60 var. MCHOSE Ace 60 Pro öneririm.
Teşekkür ederim hocam ama 2500e kadar da çıkabilirim en fazla. Şöyle bir sorun var o da %100 dışında sıkılıyorum. Yapamıyorum. %100 Şart yani

Evet oyun için uygun zaten herhangi bir linear switchli klavye oyunlarda üzmez.

Rampage granite klavye almıştım fakat hiç memnun değilim. Hassaslık adı altında batırmışlar. CS ve PUBG Steam vs. gibi oyunlarda ani reflekslerime uyacak klavye istiyorum. Bütçe 2.000. %100 klavye istiyorum.
Akko/Monsgek Fun60 serisini öneririm en düşük modeli 2000 Tl den başlıyor klavyede akkonun kendi manyetik switchleri var ve en önemlisi klavyenin en düşük modelinde bile rapid trigger özelliği var bu da switchlerin tepki süresini ayarlayabileceğiniz anlamına geliyor tabi %60 klavye olduğu için herkese hitap etmeyebilir

%60 olması benim için sürekliliğini bozan bir yapı. Öneriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…