100 günde TYT matematikten 10 net çıkarılır mı?

nuggle

Decapat
Daha fazla  
TYT matematikten 2 net falan yapıyorum. Sözel tarafı iyi sayısal tarafı zorluyor bir tek. 100 günde 10 net yapılır mı günde 3 saat çalısılarak?

TYT matematikten 2 net falan yapıyorum. Sözel tarafı iyi sayısal tarafı zorluyor bir tek. 100 günde 10 net yapılır mı günde 3 saat çalısılarak?

10 net değil 20 netleri bile görürsün 100 günde 3 saat çalışıp. Şahsen TYT de pek zor bir konular yok fonksiyonlar önemli onları öğrenirsen gerisi problemler vs. çok rahat yapabileceğinizi düşünüyorum.

Ortalama 50'şer günlük geometri ve matematik kampına başlasanız. Bir gün her ikisinden de konu işleyip diğer gün ikisinden de test çözseniz. 10 netin cidden çok komik kalacağını görürsünüz.

Geometri tarafında üçgenler çalış, her gün 10 problem çöz çok rahat 10 net yaparsın.
TYT matematik kamplarından temel kavramları da izle.
Bu dediklerim Max 2 haftanı alır günde 3 saat verimli çalışacaksan.

10 net istiyorsa eğer geometri çalışmasına gerek yok bence. Sadece problemler ve temel konulara bakması yeterli.

Temelin yoksa TYT kamplarından hiçbir şey anlamazsın. Önce aktif matematiği bitirmen lazım. Ondan sonra TYT kampına başlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı