ReizRamazan Decapat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 104 12 Mart 2021 #1 Diskimde sadece Steam ve Riot yüklü bunlar olmasına rağman %100 kullanım oranı var ne yapabilirim?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 12 Mart 2021 #2 ReizRamazan dedi: Diskimde sadece Steam ve Riot yüklü bunlar olmasına rağman %100 kullanım oranı var ne yapabilirim? Eki Görüntüle 919395 Genişletmek için tıkla... Yerinizde olsam sistemi SSD üzerine kurardım.
ReizRamazan dedi: Diskimde sadece Steam ve Riot yüklü bunlar olmasına rağman %100 kullanım oranı var ne yapabilirim? Eki Görüntüle 919395 Genişletmek için tıkla... Yerinizde olsam sistemi SSD üzerine kurardım.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.937 Makaleler 26 Çözümler 518 12 Mart 2021 #3 Diskin sağlık değerlerine baktınız mı? Sadece %100 olarak göstermesi bug olabilir.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #4 alpethz dedi: Yerinizde olsam sistemi SSD üzerine kurardım. Genişletmek için tıkla... Sistem o diskte kurulu değil.
alpethz dedi: Yerinizde olsam sistemi SSD üzerine kurardım. Genişletmek için tıkla... Sistem o diskte kurulu değil.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 12 Mart 2021 #5 Assecreed dedi: Sistem o diskte kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Hocam o diskte kurulu değilken SSD nasıl %0 kullanılıyor?
Assecreed dedi: Sistem o diskte kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Hocam o diskte kurulu değilken SSD nasıl %0 kullanılıyor?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #6 ReizRamazan dedi: Diskimde sadece Steam ve Riot yüklü bunlar olmasına rağman %100 kullanım oranı var ne yapabilirim? Eki Görüntüle 919395 Genişletmek için tıkla... Diskte bir sorun olabilir. HDD Sentinel programından diskin sağlık durumunu paylaşınız. alpethz dedi: Hocam o diskte kurulu değilken SSD nasıl %0 kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... HDD'e sistem diski demiyor ve sistem SSD'de kurulu diye hep %0'dan yüksek kullanımda olmaz zorunda değil. SSD'nin etkinlik süresine bakarsanız kullanımı artıp azalmış.
ReizRamazan dedi: Diskimde sadece Steam ve Riot yüklü bunlar olmasına rağman %100 kullanım oranı var ne yapabilirim? Eki Görüntüle 919395 Genişletmek için tıkla... Diskte bir sorun olabilir. HDD Sentinel programından diskin sağlık durumunu paylaşınız. alpethz dedi: Hocam o diskte kurulu değilken SSD nasıl %0 kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... HDD'e sistem diski demiyor ve sistem SSD'de kurulu diye hep %0'dan yüksek kullanımda olmaz zorunda değil. SSD'nin etkinlik süresine bakarsanız kullanımı artıp azalmış.
ReizRamazan Decapat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 104 13 Mart 2021 #7 alpethz dedi: Yerinizde olsam sistemi SSD üzerine kurardım. Genişletmek için tıkla... Windows SSD de zaten Emir M. dedi: Diskin sağlık değerlerine baktınız mı? Sadece %100 olarak göstermesi bug olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna girerken donuyor birden 2 3 dk sonra kendine geliyor dün düzeldi oyunu SSD'ye attım sifirliyacağım şimdi
alpethz dedi: Yerinizde olsam sistemi SSD üzerine kurardım. Genişletmek için tıkla... Windows SSD de zaten Emir M. dedi: Diskin sağlık değerlerine baktınız mı? Sadece %100 olarak göstermesi bug olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna girerken donuyor birden 2 3 dk sonra kendine geliyor dün düzeldi oyunu SSD'ye attım sifirliyacağım şimdi