60 la 75 arasında bile farkı rahat anlayabiliyorsunuz. 60hz den 100e geçişi anlamadım en az 144 alın bence. Monitörünüz overclocklanabiliyor mu bakın 90 a falan overclocklayabilirsiniz.
Var ben 60tan 144'te geçtim 120'de kullanıyorum bence çok fark var alınca net bir şekilde anlarsın 60Hz kasıyor gibi geliyor daha yüksek Hz'e geçince öyle.
Dostlar bütçe buna yetti maalesef. Şu an laptop kullanıyorum sıfırdan sistem dizeceğim. Şu anki laptop muhtemelen 8 msdir. Alacağım monitör de 100 Hz 1 ms. Cevap veren zamanını ayıran herkese teşekkürler.
Dostlar bütçe buna yetti maalesef. Şu an laptop kullanıyorum sıfırdan sistem dizeceğim. Şu anki laptop muhtemelen 8 msdir. Alacağım monitör de 100 Hz 1 ms. Cevap veren zamanını ayıran herkese teşekkürler.
Rica ederiz.
Sistem dizmek yerine hazır sistem tercih ederseniz toplu alım mantığından biraz bütçede kazanım elde edebilirsiniz.
Elde kalanı da monitöre katsanız belki daha iyi bir monitör satın almaya bütçe oluşturabilirsiniz.
İsterseniz yeni bir konu açıp bütçenize uygun sistem ve monitör önerisi alabilirsiniz.
Eğer oyunlarda 100+ FPS alıyorsan farkı illa ki anlıyorsun.
75hz'den 165hz'e geçtim geçen sene.
Eskiden 75hz ekran kullanırken 60 FPS oyunlar pek rahatsız etmezdi.
Şimdi 165hz ekran ile 60 FPS oyunlar sanki kasıyormuş hissi veriyor.