GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Ekim 2022 #21 264523 dedi: Ben anayi gibi kendi cümlelerimle yazıyorum. Alıntı bile yapmıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam ben her konuda yazıyorum. Siz yazabiliyor musunuz? Bu işi araştırmadan yapamazsınız zaten. Bir sürü siteye girip oradaki bilgileri harmanlayıp kendi cümlelerimle yeni bir makale oluşturuyorum.
264523 dedi: Ben anayi gibi kendi cümlelerimle yazıyorum. Alıntı bile yapmıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam ben her konuda yazıyorum. Siz yazabiliyor musunuz? Bu işi araştırmadan yapamazsınız zaten. Bir sürü siteye girip oradaki bilgileri harmanlayıp kendi cümlelerimle yeni bir makale oluşturuyorum.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 22 Ekim 2022 #22 GreatArcher dedi: Siz yazabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Daha çok hakim olduğum konularda yazıyorum. Diğer türlü kalem oynatamıyorum.
GreatArcher dedi: Siz yazabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Daha çok hakim olduğum konularda yazıyorum. Diğer türlü kalem oynatamıyorum.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Ekim 2022 #23 264523 dedi: Daha çok hakim olduğum konularda yazıyorum. Diğer türlü kalem oynatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şekilde az makale yazarsınız. En son müşteri benden 40 tane 300 kelimelik makale istedi mesela ve her birinin konusu farklı öyle söyleyeyim. E size böyle bir iş gelse 40 makalenin belki de 1-2 tanesini yapabileceksiniz. Bu yazdığım yazılar zaten haber sitelerinde yayınlanıyor özgün olarak. Örnek bir makalemi atıyorum. Mesela bunu ben yazdım. Edition Medical Cilt Bakım Koltuğu ve Yatağı
264523 dedi: Daha çok hakim olduğum konularda yazıyorum. Diğer türlü kalem oynatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şekilde az makale yazarsınız. En son müşteri benden 40 tane 300 kelimelik makale istedi mesela ve her birinin konusu farklı öyle söyleyeyim. E size böyle bir iş gelse 40 makalenin belki de 1-2 tanesini yapabileceksiniz. Bu yazdığım yazılar zaten haber sitelerinde yayınlanıyor özgün olarak. Örnek bir makalemi atıyorum. Mesela bunu ben yazdım. Edition Medical Cilt Bakım Koltuğu ve Yatağı