100 kilodan 70 kiloya sağlıksız bir şekilde nasıl düşerim?

sarip

Decapat
Daha fazla  
Selam 100 kilodan 70 kiloya düşmek istiyorum diyet + abartılı ve güçlü egzersiz yaparak ve sabahtan akşama kadar durmadan bisiklet sürmekle 1 Eylül'e veya 14 Eylül'e kadar 80 70 görür müyüm veya hızlı kilo vermenin yollarını belirtirseniz sevinirim.

Göremezsin maksimum 8 - 9 kilo civarı verirsin onunda 500gr - 1Kg'ı yağ olur gerisi hep kas kaybı, ödem, vücutta tutulan fazla su olur. Neden sağlıksız kilo vermek istiyorsun ki? Bunun ileride geri getiremeyeceğin sağlık problemleri yaratacağını biliyorsundur umarım. Deri sarkması, kas erimesi bunlar kolay kolay göze alınacak şeyler değil. Pişman olursun.

Hocam peki ne yapmam gerekiyor sağlıklı hızlı nasıl verebilirim ki (Amerikan diyet Akademisi'nin (eatright.org'un) önerisi; aylık hedef olarak mevcut kilonun %5'ini belirlenmesidir.) Örneğin 80 kilo bir birey 1 ayda 4 kilo) böyle bir yazıya denk geldim ayda 4 kilo vermek güzel bence sizce?

İdeal olanı 4 kilo vermek zaten, 1 ayda maksimum 4 kilo verirseniz sağlıklı kilo vermiş olursunuz. Eğer 4'den fazla veriyorsanız bir sıkıntı vardır kas erimesi olabilir. İlk diyete başladığınızda bir haftada 2 - 3 kilo verebilirsiniz korkmayın vücuttaki ödem ve suları atıyorsunuz fakat ondan sonraki dönemlerde haftada 2 kilo 3 kilo verirseniz bir terslik vardır. Günlük kalori açığı vermeniz lazım örnek veriyorum günlük alman gereken kalori 2200 ise siz 1900 kalori alacaksınız. 300 açık vereceksiniz fakat 500 kaloriden fazla açık vermeyin 500 sınırınız olsun. Vücudu açlık moduna sokarsan metabolizman yavaşlar kilo verme sürecin uzar. Fakat en önemlisi spor. Hareket önemli, eğer yapamıyorsan bile günde 10.000 adım atmaya çalış. YouTube'dan videolar izleyerek daha ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsin.

Hocam ben 111 kilodan 72.5 kiloya kadar düşmüştüm babam yüzünden tekrar aldım anamı belledi bildiğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…