%100 klavye önerisi

Bütçe
2000

Sametdeniz168

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar klavye alacağım.
Gamepower Ogre.
K3 Pusat Pro tarzı önereceğiniz klavye var mı? Ne almalıyım? Red switch, ses açma kapama tuşu olsun.

Anlık olarak kullandıgım red switch ve cok memnum oldugum klavye HyperX Alloy Origins red switch. Stoğu var mı bilmiyorum ses kalitesi vesaire gayet güzel ust segment sayılır her seyi var uygulaması vesaire kesınlıkle oneririm.

Bütçe biraz daha çıkarsa bu ikisi.

Ayrıca gaming gende satılan klavyelerde iyzico ile %10 + 300 TL cashback vardı. Fiyatları ona göre hesaplayın yani.

Bütçenize uyan klavyelerde hepsinin kendine göre artı ve eksisi var. Tek tek açıklama gereği duymadım ama ilgilendiğiniz bir tanesi varsa sorabilirsiniz.

Ayrıca Gaming gende satılan klavyelerde İyzico ile %10 + 300 TL cashback vardı. Fiyatları ona göre hesaplayın yani.

Bütçenize uyan klavyelerde hepsinin kendine göre artı ve eksisi var. Tek tek açıklama gereği duymadım ama ilgilendiğiniz bir tanesi varsa sorabilirsiniz.

Not aldım hocam. Başkasına önerirken kullanırım bunları :D

Ayrıca gaming gende satılan klavyelerde iyzico ile %10 + 300 TL cashback vardı. Fiyatları ona göre hesaplayın yani.

Bir de temu da ajazz ak992 modeli vardı ama şu an stokları yok sanırım. Ne zaman stok gelir bilmiyorum ama 1400-1500 civarına geliyordu. Şu an ikinci elde bulursunuz ama uyguna satan var mıdır bilmiyorum.
Not aldım hocam. Başkasına önerirken kullanırım bunları :D
Hocam not alacaksanız o listeye f99 da ekleyin. :D
Şu an doğru düzgün stok yok ama arada sırada amazon yada teknostore stok ekliyor. O ikisi 2500-2600 civarına satabiliyor. O şekilde baya iyi bir klavye fiyatına göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı