Axerayn Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 479 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #11 soulsteal59 dedi: Hocam artık Türkçe klavyeler zor bulunuyor. Bulunsa bile birçoğu kalitesiz oluyor. Attığım klavye 1800 lira civarı. Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Bununla birlikte 2700 lira civarına geliyor toplam. İkisi de yurt içinden geldiği için en fazla 3-4 güne gelir. Genişletmek için tıkla... Orijinalliğinin bozulmasını istemiyorum yoksa uğraşılırda. roxy1881 dedi: @Axerayn, bütçe çıkar mı? Aula F99 Mekanik RGB GrayWood V4 Switch 3 Modlu Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Lacivert Gaming Klavye Aula Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum telefonu satıp yenisini yaptırıp bilgisayara harcayım dedimde çıkmaz o kadar bütçem sanırım.
soulsteal59 dedi: Hocam artık Türkçe klavyeler zor bulunuyor. Bulunsa bile birçoğu kalitesiz oluyor. Attığım klavye 1800 lira civarı. Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Bununla birlikte 2700 lira civarına geliyor toplam. İkisi de yurt içinden geldiği için en fazla 3-4 güne gelir. Genişletmek için tıkla... Orijinalliğinin bozulmasını istemiyorum yoksa uğraşılırda. roxy1881 dedi: @Axerayn, bütçe çıkar mı? Aula F99 Mekanik RGB GrayWood V4 Switch 3 Modlu Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Lacivert Gaming Klavye Aula Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum telefonu satıp yenisini yaptırıp bilgisayara harcayım dedimde çıkmaz o kadar bütçem sanırım.