100 Lira Altında Anti-Ghosting Klavye Önerisi

deathbat

Kilopat
Merhabalar, yeni bir sistem topladım. Çevre birimlerini falan alıyorum, sizden klavye için tavsiyelerinizi almak istiyorum. Kesinlikle herhangi bir mekanik veya oyuncu klavyesi olması zorunlu değil, zaten bu bütçeyle imkansız gibi. Bu bütçeler aralığında benzer konular açılmış ama üzerlerinden vakit geçtiği için ve dolar kurunun da etkisiyle aynı fiyatlarda kaldıklarını sanmıyorum.

Duyduğum kadarıyla bazı klavyelerde ghosting diye bir olay varmış, böyle 3-4'ten fazla tuşa basmanıza izin vermeyen bir şeymiş. Ben uzuuuun yıllardır laptop kullandığım için hiçbir fikrim yok bu konuda. Alışveriş sitelerinde bu ghosting olayına dair klavyeleri filtreleme diye bir şey bulamadım. Bu yüzden bu konuda da bilginizi almak istiyorum. Ghosting olayı olan bir klavyede LoL, Rainbow Six, CoD Warzone vs. birden fazla tuşa basmamız gereken oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Teşekkürler, cevaplarınızı bekliyorum.

Merhabalar, yeni bir sistem topladım. Çevre birimlerini falan alıyorum, sizden klavye için tavsiyelerinizi almak istiyorum. Kesinlikle herhangi bir mekanik veya oyuncu klavyesi olması zorunlu değil, zaten bu bütçeyle imkansız gibi. Bu bütçeler aralığında benzer konular açılmış ama üzerlerinden vakit geçtiği için ve dolar kurunun da etkisiyle aynı fiyatlarda kaldıklarını sanmıyorum.

Duyduğum kadarıyla bazı klavyelerde ghosting diye bir olay varmış, böyle 3-4'ten fazla tuşa basmanıza izin vermeyen bir şey miş. Ben uzuuuun yıllardır laptop kullandığım için hiçbir fikrim yok bu konuda. Alışveriş sitelerinde bu ghosting olayına dair klavyeleri filtreleme diye bir şey bulamadım. Bu yüzden bu konuda da bilginizi almak istiyorum. Ghosting olayı olan bir klavyede LoL, Rainbow Six, CoD Warzone vs. birden fazla tuşa basmamız gereken oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Teşekkürler, cevaplarınızı bekliyorum.

Kasım indirimde aldım sıkıntı çıkarmadı suanlık. 118 TL'ye aldım .KB-R74 modeli ucuz fiyata böyle ürünler varsa arayan çok kisi var.

Dosya Ekleri

• 20201207_145255.jpg
    20201207_145255.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 118
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı