Dosluq Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #11 kaane dedi: Oyun pek mantıklı bir harcama olmamış, daha uzun süreli ve kapsamlı bir bilgisayar oyunu eklense tadından yenmez, demek isterdim ama aç kaldık Genişletmek için tıkla... Düşündüm ama ya sıkılırsa ilk haftadan 1 ay istediğini oynasın bence.
kaane dedi: Oyun pek mantıklı bir harcama olmamış, daha uzun süreli ve kapsamlı bir bilgisayar oyunu eklense tadından yenmez, demek isterdim ama aç kaldık Genişletmek için tıkla... Düşündüm ama ya sıkılırsa ilk haftadan 1 ay istediğini oynasın bence.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.319 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 4 Ağustos 2022 #12 Kova patates Whopper menü + ranch sos + Algida mini cup dondurma. Yeni sipariş verdim, tam 100 TL tuttu.
Kova patates Whopper menü + ranch sos + Algida mini cup dondurma. Yeni sipariş verdim, tam 100 TL tuttu.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2022 #13 Müco bey dedi: Başlıktaki gibi, aldığıma pişman olmayayım yeter. Genişletmek için tıkla... Kitap alabilirsiniz. Veya şöyle en sevdiğiniz yemek, en sevdiğiniz içecek ve dondurma ile bir ziyafet çekebilirsiniz.
Müco bey dedi: Başlıktaki gibi, aldığıma pişman olmayayım yeter. Genişletmek için tıkla... Kitap alabilirsiniz. Veya şöyle en sevdiğiniz yemek, en sevdiğiniz içecek ve dondurma ile bir ziyafet çekebilirsiniz.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 4 Ağustos 2022 #14 ben patrix dedi: 2 dürüm döner yanına da dondurma. Genişletmek için tıkla... dürümü beleşe de yerim dönerci arkadaşım hep ısmarlar. sağolsun
ben patrix dedi: 2 dürüm döner yanına da dondurma. Genişletmek için tıkla... dürümü beleşe de yerim dönerci arkadaşım hep ısmarlar. sağolsun
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 4 Ağustos 2022 #15 2 Zurna menü alırsın.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 4 Ağustos 2022 #16 Vorfell dedi: Oyun alın, yemek yiyin. Kitap alın okuyun. Genişletmek için tıkla... bol bol oyunum ve hesabım mevcut. kitap severim fakat şu an mantıksız. yeni sınıfa geçerken masraflar arasına sıkıştırılır.
Vorfell dedi: Oyun alın, yemek yiyin. Kitap alın okuyun. Genişletmek için tıkla... bol bol oyunum ve hesabım mevcut. kitap severim fakat şu an mantıksız. yeni sınıfa geçerken masraflar arasına sıkıştırılır.
Teeknolog Picopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #17 3 adet Ereğli Demir Çelik hissesi alabilirsin. YTD.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #18 Müco bey dedi: bol bol oyunum ve hesabım mevcut. kitap severim fakat şu an mantıksız. yeni sınıfa geçerken masraflar arasına sıkıştırılır. Genişletmek için tıkla... Hocam harcamayın dursun. Oyun ve kitap almayacaksanız, o para ile yemek yemek çok mantıklı değil gibi. Sonra kullanırsınız.
Müco bey dedi: bol bol oyunum ve hesabım mevcut. kitap severim fakat şu an mantıksız. yeni sınıfa geçerken masraflar arasına sıkıştırılır. Genişletmek için tıkla... Hocam harcamayın dursun. Oyun ve kitap almayacaksanız, o para ile yemek yemek çok mantıklı değil gibi. Sonra kullanırsınız.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 4 Ağustos 2022 #19 Mekasva33 dedi: Kitap alabilirsiniz. Veya şöyle en sevdiğiniz yemek, en sevdiğiniz içecek ve dondurma ile bir ziyafet çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ziyafet çekeyim diyorum 1 gün sonra o parayla alabilceğim farklı bişey görüyorum. çok can sıkıcı bir durum.
Mekasva33 dedi: Kitap alabilirsiniz. Veya şöyle en sevdiğiniz yemek, en sevdiğiniz içecek ve dondurma ile bir ziyafet çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ziyafet çekeyim diyorum 1 gün sonra o parayla alabilceğim farklı bişey görüyorum. çok can sıkıcı bir durum.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2022 #20 Müco bey dedi: Ziyafet çekeyim diyorum 1 gün sonra o parayla alabileceğim farklı bir şey görüyorum. Çok can sıkıcı bir durum. Genişletmek için tıkla... Boş verin. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Anın keyfini çıkarmaya bakın.
Müco bey dedi: Ziyafet çekeyim diyorum 1 gün sonra o parayla alabileceğim farklı bir şey görüyorum. Çok can sıkıcı bir durum. Genişletmek için tıkla... Boş verin. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Anın keyfini çıkarmaya bakın.