100 lira klavye önerisi

Venocom

Megapat
Hunter Series Kharma X Rainbow Oyuncu Klavye - n11.com

Bu üç klavyeden hangisini almalıyım ? Hunter Series ve Hadron’u ilk defa duyuyorum. Bilen var mı nasıl ?

Bütçe düşükse her halükarda membran klavye alacaksın demektir. E mantıken membran alacaksan da kalitelisini almaya bakmak lazım. O yüzden kendimin de kullanmış olduğu G103'ü öneriyorum. Işığı mışığı yok ama taş gibi klavye. Belki eksi yön olarak tuşlarının hafif sert olduğunu söyleyebilirim ama onun dışında bir problemini görmedim hiç. Tavsiye ederim, bir bak.

Pardon şimdi meraktan fiyatına bakayım dedim en ucuz 130 TL çıkıyor. Vay arkadaş ya daha 5-6 ay önce 67 TL'ye aldığım klavyeye bak 130 TL nedir? Tekrardan pardon.

Rampage KB-R63 Stage Siyah USB 7 Renk Aydınlatmalı 4 Macro Oyuncu Klavyesi - incehesap.com o fiyat araliğinda bu he ben biraz sabreden para birktiririm dersen %55 indirimdeyken James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com kaçırma derim.

G103’ü kullandım da cidden tuşları yoruyor insanı. Mesela LOL oynarken sıkıntı olmuyo ama bir şeyler yazmaya çalış cidden zorluyor.

James Donkey iyi midir ? Birkaç yerde kötü olduğuna dair yorumlar gördüm de. Siz bu klavyeyi mi kullanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…