Hüseyin Altınsoy Hectopat Katılım 25 Mayıs 2013 Mesajlar 40 Daha fazla Meslek Öğrenci. 29 Mayıs 2013 #1 Merhaba arkadaşlar eskiden 100 MB' lık sistem diski gözükmüyordu şimdi gözüküyor üstelik C olarak gözüküyor. Buda hatanın resmi: Çözüm bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar eskiden 100 MB' lık sistem diski gözükmüyordu şimdi gözüküyor üstelik C olarak gözüküyor. Buda hatanın resmi: Çözüm bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2013 #2 Windows Xp gibi çöp işletim sistemi kullanmayı bırakman lazım. Windows 8 32 Bit kur. https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
Windows Xp gibi çöp işletim sistemi kullanmayı bırakman lazım. Windows 8 32 Bit kur. https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
Hüseyin Altınsoy Hectopat Katılım 25 Mayıs 2013 Mesajlar 40 Daha fazla Meslek Öğrenci. 29 Mayıs 2013 #3 Kuracağım zaten. Sadece kafamı kurcalayan bir sorun bu. Windows 7 Ultimate kullanırken bu sorun yoktu. XP kurunca böyle oldu.
Kuracağım zaten. Sadece kafamı kurcalayan bir sorun bu. Windows 7 Ultimate kullanırken bu sorun yoktu. XP kurunca böyle oldu.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2013 #4 Performans hakkında ön yargınız varsa Windows 8 kurup en az 1 hafta kullanın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Mayıs 2013 #5 Bu bölüm, XP kurarken silmediğiniz bölüm. Windows 8'e geçin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Mayıs 2013 #6 Disk Yönetiminden O bölümü Biçimlendir(Eğer Vista ve üstü bir işletim sistemi ,multi olarak Kurulu değil ise).Biçimledikden sonra Sürücü harfini Kaldır.
Disk Yönetiminden O bölümü Biçimlendir(Eğer Vista ve üstü bir işletim sistemi ,multi olarak Kurulu değil ise).Biçimledikden sonra Sürücü harfini Kaldır.
Hüseyin Altınsoy Hectopat Katılım 25 Mayıs 2013 Mesajlar 40 Daha fazla Meslek Öğrenci. 29 Mayıs 2013 #7 Oğuzhan Ünver dedi: Performans hakkında ön yargınız varsa Windows 8 kurup en az 1 hafta kullanın. Genişletmek için tıkla... Hayır asla performans ile alakalı bir şüphem yok. Sadece indirmek biraz sıkıntı oluyor.
Oğuzhan Ünver dedi: Performans hakkında ön yargınız varsa Windows 8 kurup en az 1 hafta kullanın. Genişletmek için tıkla... Hayır asla performans ile alakalı bir şüphem yok. Sadece indirmek biraz sıkıntı oluyor.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2013 #8 Diskten yöneticisinden biçimlendirirsen o bölüm gidecektir, Windows 8 kurarsan XP'den de daha hızlı çalışacaktır.
Diskten yöneticisinden biçimlendirirsen o bölüm gidecektir, Windows 8 kurarsan XP'den de daha hızlı çalışacaktır.