100 Mbit İnternetin 50 Mbit Alınması

Bobross

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki Routerım TP-Link TL-WR740N. İnternet sağlayıcım 100Mbps download, 100Mbps upload gönderiyor fakat ben 50 download, 50 upload alıyorum. Onlara sordum; Routerın desteklemiyor dediler fakat router 150Mbps kadar destekliyor, ne yapmamı önerirsiniz? Yeni Route ya da bir ayar mı yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemden kablolu olarak hız testi yaptığında kaç Mbps alıyorsun. O senin 150 Mbps dediğin internet hızı değil de kablosuz aktarım yani router ile bağlanan cihazlar arası kablosuz veri iletişim hızı olmasın.
Kablolu olarak bağlanıyorum zaten.O 150MBPS ne olduğunu bilmiyorum işte ondan router modelini verdim anlayan biri baksın diye.

O modem küçük çaplı bir model olduğu için modemi değiştirmeniz gerekiyor. Onun işlemcisi 100Mbit hız sunmaya yetmez. Asus DSL-N17U rakibi bir modem alabilirsiniz.
Çok sağolun zaten müşteri serviside bunu bana söylemişti fakat belki sizin bildiğiniz bir ayar falan vardır diye sorayım dedim.

Zaten marka ve modeli arkadaş konu başında belirtmiş.

O modem küçük çaplı bir model olduğu için modemi değiştirmeniz gerekiyor. Onun işlemcisi 100Mbit hız sunmaya yetmez. Asus DSL-N17U rakibi bir modem alabilirsiniz.
Dikkatini çekerim router ayrı modem ayrı, hem router hem modem özellikli olanlar ayrı. Arkadaş sadece router modelini yazmış.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı