kuzey67 Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 100 Mbps fiber internete geçeceğim. Binam fiber destekliyor. Zonguldak'ta yaşıyorum. Hangi telekomünikasyon şirketine geçeyim? İstediğim; paket kaybı olmasın, pingi düşük, indirme ve yükleme hızı yüksek olsun, hakkını versin yani. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
100 Mbps fiber internete geçeceğim. Binam fiber destekliyor. Zonguldak'ta yaşıyorum. Hangi telekomünikasyon şirketine geçeyim? İstediğim; paket kaybı olmasın, pingi düşük, indirme ve yükleme hızı yüksek olsun, hakkını versin yani.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.568 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 27 Nisan 2025 #2 E ben şahsen iki evimde de TürkNet kullanıyorum ve kesinlikle de öneririm evimin birinde FİBER diğerinde VDSL2 kullanıyorum ikisinde de çok memnunum. Her türlü sorunuzu da yanıtlayabilirim.
E ben şahsen iki evimde de TürkNet kullanıyorum ve kesinlikle de öneririm evimin birinde FİBER diğerinde VDSL2 kullanıyorum ikisinde de çok memnunum. Her türlü sorunuzu da yanıtlayabilirim.