100 Mbps fiber Vodafone internetimiz var. Laptopa format atacağım. Attıktan sonra GTA indireceğim fakat uzun sürerse benim için kötü olur. Sizce ne kadar sürede iner. (Wifi ile, gerekirse kablo baglamayı deneyebilirim.)
100 Mbps fiber Vodafone internetimiz var. Laptopa format atacağım. Attıktan sonra GTA indireceğim fakat uzun sürerse benim için kötü olur. Sizce ne kadar sürede iner. (Wifi ile, gerekirse kablo baglamayı deneyebilirim.)
100 Mbps fiber Vodafone internetimiz var. Laptopa format atacağım. Attıktan sonra GTA indireceğim fakat uzun sürerse benim için kötü olur. Sizce ne kadar sürede iner. (Wi-Fi ile, gerekirse kablo baglamayı deneyebilirim.)
2 saat gibi sürelerde inecektir. Ben VDSL altyapıyla 50Mbps internetle 5 saat gibi zamanda indirmiştim. Fakat burada bir önemli faktör daha var bilgisayara yazma değeri. Eğer HDD varsa bu daha uzun sürer. Benim gibi SATA SSD kullanıyorsan hatta M.2 SSD daha iyi olacaktır. Yani indirme yazmadan yüksek olmamalı. Bu sefer yüksek depolama kullanımı oluyor. Eğer SATA SSD varsa zaten internet hızı SATA SSD az bile gelir. O konuda problem olmaz.