100 Mbps hızı dağıtabilecek modem önerisi

SELİM OVC

Hectopat
Daha fazla  
Turkcell Superonline müşterisiyim. Bu ay sonu taahhüt bitiyor. Türk.net'e geçmeyi düşünüyorum. Öğrendiğim bilgiye göre modem edinmem gerekiyormuş 100 megabit hız alıyorum. Bu hızı dağıtabilecek bir modem arıyorum. Bir de türk.net'i önerir misiniz? Şimdiden fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

ASUS dcl 700 var bende gayet memnunum. 700 Mbps hıza kadar destekliyor. Telegram'dan arkadaşlarım TurkNet kullanıyorlar gayet memnunlar. Ama altyapı nasıl olur sende bilemiyorum.

Hocam TurkNet'in kendinin VDSL modemi var ZyXEL T50b diye ben 420 TL'ye almıştım sana da öneririm.

ASUS dcl 700 var bende gayet memnunum. 700 Mbps hıza kadar destekliyor. Telegram'dan arkadaşlarım TurkNet kullanıyorlar gayet memnunlar. Ama altyapı nasıl olur sende bilemiyorum.
Şu an Superonline da paketim 100Mbps
bende 100Mbps alıyorum belki daha yükseğini de verir.
Hocam TurkNet'in kendinin VDSL modemi var ZyXEL T50b diye ben 420 TL'ye almıştım sana da öneririm.

Dediğim gibi modem fiyatlarını bilmiyorum ama 420₺ fazla gibi. Ortalama fiyatları böyle ise, bunu alayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…