Merhaba. Arkadaşım yeni PC topladı ve anakart dahili Wi-Fi özelliğine sahip değil. 100Mbps'de sorun çıkarmayacak sağlam bir ürün arıyoruz. Bütçe belirli değil, F/P olursa sevinirim. Anakart MSI Pro H610M-E. Kart ve USB adaptör arasında ne gibi farklar var? Şimdiden teşekkürler.
Grc Accessory Usb 3.0 1200mbps Wifi Adaptör 2.4ghz 5ghz Wifi Adaptörü Çift Antenli Kablosuz Wifi Sinyal Yükseltici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Grc Accessory Usb 3.0 1200mbps Wifi Adaptör 2.4ghz 5ghz Wifi Adaptörü Çift Antenli Kablosuz Wifi Sinyal Yükseltici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
@egeberk2018@recep50@Vınnnn Yanıtlar için teşekkür ederim. USB adaptör ve kart arasındaki farkları sorarken kastım, stabilite ve bağlantı açısından ne gibi farkların olduğuydu.
Yukarıdaki 3 üründen hangisini tavsiye edersiniz, farklı tavsiyeler de alabilirim.
@egeberk2018@recep50@Vınnnn yanıtlar için teşekkür ederim. USB adaptör ve kart arasındaki farkları sorarken kastım, stabilite ve bağlantı açısından ne gibi farkların olduğuydu.
Yukarıdaki 3 üründen hangisini tavsiye edersiniz, farklı tavsiyeler de alabilirim.
@egeberk2018@recep50@Vınnnn yanıtlar için teşekkür ederim. USB adaptör ve kart arasındaki farkları sorarken kastım, stabilite ve bağlantı açısından ne gibi farkların olduğuydu.