TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 3 Kasım 2019 #11 Eryd dedi: Download Test Files | thinkbroadband buradan 1 GB Very Large File olanı indirin, bakalım indirme hızınız ne olacak? Genişletmek için tıkla...
Eryd dedi: Download Test Files | thinkbroadband buradan 1 GB Very Large File olanı indirin, bakalım indirme hızınız ne olacak? Genişletmek için tıkla...
A alisson Decapat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 50 3 Kasım 2019 #12 Kablonette hızınız 25'e düşse bile speedtest üzerinde 100 mbps görünüyor. Bunu idm'den dosya indirerek doğrulayabilirsiniz.
Kablonette hızınız 25'e düşse bile speedtest üzerinde 100 mbps görünüyor. Bunu idm'den dosya indirerek doğrulayabilirsiniz.
TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 4 Kasım 2019 #14 alisson dedi: Kablonette hızınız 25'e düşse bile speedtest üzerinde 100 mbps görünüyor. Bunu idm'den dosya indirerek doğrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım dediğiniz gibi. Hız testinde 100 Mbps görünüyor ama 25'de çalışıyor. actanonverba dedi: Tarifeniz belirttiğim tarife mi? Hız testini şu an yaptığınızda 100Mbps mi görüyorsunuz? Steam-Ayarlar-İndirmeler-Bant Genişliği kısmındaki seçenekte şu an ne yazıyor? O seçenekte sınırsız yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sizde benim sanırım benim tarifenin aynısını kullanıyorsunuz. Sizde de hız düştüğünde hız testinde 100 Mbps mi görünüyor?
alisson dedi: Kablonette hızınız 25'e düşse bile speedtest üzerinde 100 mbps görünüyor. Bunu idm'den dosya indirerek doğrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım dediğiniz gibi. Hız testinde 100 Mbps görünüyor ama 25'de çalışıyor. actanonverba dedi: Tarifeniz belirttiğim tarife mi? Hız testini şu an yaptığınızda 100Mbps mi görüyorsunuz? Steam-Ayarlar-İndirmeler-Bant Genişliği kısmındaki seçenekte şu an ne yazıyor? O seçenekte sınırsız yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sizde benim sanırım benim tarifenin aynısını kullanıyorsunuz. Sizde de hız düştüğünde hız testinde 100 Mbps mi görünüyor?
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 4 Kasım 2019 #15 TechnoNИ dedi: Sanırım dediğiniz gibi. Hız testinde 100 Mbps görünüyor ama 25'de çalışıyor. Sizde benim sanırım benim tarifenin aynısını kullanıyorsunuz. Sizde de hız düştüğünde hız testinde 100 Mbps mi görünüyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, 25Mbps görünüyor. Saniye şaşmaz.
TechnoNИ dedi: Sanırım dediğiniz gibi. Hız testinde 100 Mbps görünüyor ama 25'de çalışıyor. Sizde benim sanırım benim tarifenin aynısını kullanıyorsunuz. Sizde de hız düştüğünde hız testinde 100 Mbps mi görünüyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, 25Mbps görünüyor. Saniye şaşmaz.
Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 5 Temmuz 2022 #16 Eryd dedi: Download Test Files | thinkbroadband buradan 1 GB Very Large File olanı indirin, bakalım indirme hızınız ne olacak? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz siteden 100 Mbps (FTTH) fiber altyapı ile indirme yapıyorum ama bende en fazla bu kadar çıkıyor? Neden böyle oluyor?
Eryd dedi: Download Test Files | thinkbroadband buradan 1 GB Very Large File olanı indirin, bakalım indirme hızınız ne olacak? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz siteden 100 Mbps (FTTH) fiber altyapı ile indirme yapıyorum ama bende en fazla bu kadar çıkıyor? Neden böyle oluyor?