100 Mbps internet alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Ben Türk Telekom internet kullanıyorum. 120 TL gibi fatura ödüyorum. Bana özel 140 TL'ye 100 Mbps diye mesaj geldi. Müşteri hizmetlerini arayınca altyapınız 85 Mbps destekliyor kopmalar olabilir dedi. Böyle bir şey olabilir mi?

Evet olabilir. Alt yapın zayıf ise kopmalar olabilir.

Hat değerlerini atarsan bir şeyler söyleyebiliriz. Bana da 75Mbps dediler ama 100Mbps'yi çok rahat kullanıyorum.

Yani, sırf 100 aldın diye olmaz. Ama darboğaz olabilir net. Gayet iyi fiyat piyasaya göre almanızı tavsiye ederim.

100 Mbit vermek için zorlamazlar zaten. Hattın maksimum desteklediği hıza kadar veriyorlar.

Bende almak istiyorum ama öyle dediler bana 100 Mbps veririz ama kopma yaşarsınız diye ağ değerlerimi bıraktım aşağı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-11 121620.png
    61,4 KB · Görüntüleme: 63
Gayet iyi gibi hocam. 140 liraya alabiliyorsanız alın. 124Mbps'ye kadar yolu var. 85 neye göre diyorlar acaba.

Beyler ben en yüksek kaçlık paket kullanabilirim, kaçlık pakete geçeyim şuan 50 mbps paket kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…