Zekoo Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 2 Mart 2023 #1 Arkadaşlar 100 Mbps internet hızım var. Wi-Fi bağlanıyorum ve böyle bir upload hızı varken download hızı çok düşük sorun nedir? Eki Görüntüle 1687298
Arkadaşlar 100 Mbps internet hızım var. Wi-Fi bağlanıyorum ve böyle bir upload hızı varken download hızı çok düşük sorun nedir? Eki Görüntüle 1687298
schelter Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 384 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 2 Mart 2023 #2 Merhaba, Görselde IP adresiniz bulunuyor. Görseli siliniz. Superonline'ı ara çözüm bulsunlar. Ekip yönlendirsinler kablonuzda sıkıntı vardır. 2.4 ile mi bağlısın 5Ghz de mi?
Merhaba, Görselde IP adresiniz bulunuyor. Görseli siliniz. Superonline'ı ara çözüm bulsunlar. Ekip yönlendirsinler kablonuzda sıkıntı vardır. 2.4 ile mi bağlısın 5Ghz de mi?
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 2 Mart 2023 #3 Wi-fi kalitesinin düşüklüğünden olabilir, modemden olabilir.İlk önce imkan varsa cat6 veya cat7 kablo ile bağlanıp aynı testi tekrar eder misin ?
Wi-fi kalitesinin düşüklüğünden olabilir, modemden olabilir.İlk önce imkan varsa cat6 veya cat7 kablo ile bağlanıp aynı testi tekrar eder misin ?
schelter Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 384 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 2 Mart 2023 #4 YunusYENEROGLU dedi: Wi-Fi kalitesinin düşüklüğünden olabilir, modemden olabilir. İlk önce imkan varsa CAT6 veya CAT7 kablo ile bağlanıp aynı testi tekrar eder misin? Genişletmek için tıkla... Modemleri fiber olacağı için sanmıyorum. 2.4 ile uzakta ölçtüyse olabilir.
YunusYENEROGLU dedi: Wi-Fi kalitesinin düşüklüğünden olabilir, modemden olabilir. İlk önce imkan varsa CAT6 veya CAT7 kablo ile bağlanıp aynı testi tekrar eder misin? Genişletmek için tıkla... Modemleri fiber olacağı için sanmıyorum. 2.4 ile uzakta ölçtüyse olabilir.