Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.418 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #11 kingyiğit123 dedi: Hocam ne varsa attım orada. Ben de hat ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. TurkNet ile konuştum. Arıza kaydı açtılar. Destek ekipleri iletişime geçecekmiş benimle. Öyle dediler. Genişletmek için tıkla... İç tesisat veya port kaynaklı sorun olabilir. Arıza kaydı oluşturduysanız bekleyin.
kingyiğit123 dedi: Hocam ne varsa attım orada. Ben de hat ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. TurkNet ile konuştum. Arıza kaydı açtılar. Destek ekipleri iletişime geçecekmiş benimle. Öyle dediler. Genişletmek için tıkla... İç tesisat veya port kaynaklı sorun olabilir. Arıza kaydı oluşturduysanız bekleyin.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #12 Einstein dedi: İç tesisat veya port kaynaklı sorun olabilir. Arıza kaydı oluşturduysanız bekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Öyle yaparım.
Einstein dedi: İç tesisat veya port kaynaklı sorun olabilir. Arıza kaydı oluşturduysanız bekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Öyle yaparım.