100 Mbps ınternet hızı iyi mi?

@Arda_1905 bende 1000MBPS var eskiden indirirken 80 90 ile indiriyordum şu an 900 950 öyle gözüküyor mb/s den mbit/s ye geçti Steam ama gene eski haline getirebiliyorsun diye biliyorum.

teşekkürler, eskiden Mb/s yazarken şimdi Mbit/s yazıyor ikisi aynı şey mi?
Birisi saniyede indirdiğin Megabyte'ı ifade ederken diğeri saniyede kaç Megabit hız aldığını gösteriyor.

8 Mbit = 1 MB.

Steam'den ayarlara girip oradan indirmeler bölümünden ayarlayabilirsiniz. İndirmeleri Mbit cinsinden göster yazılı olan tiki kaldırın.

100 Mbit/s 2023'te artık giriş seviyesi hızıdır; tek kişi için gayet yeterlidir.

İyi gibi duruyor ama bana yetişememişsiniz Comnet'te 100 download/ 15 download internet paketinden bu hız değerlerini alıyorum:

Biraz küçümsediniz galiba hocam, 100 Mbps 400TL civarında günümüzde, hiç az bir miktar değil bu.
Ben ayda 349 TL'ye 1 Gbit kullanıyorum. 100 Mbit fiyatı da 260 TL civarında. Giriş seviyesi dediğim de hız, fiyat değil. Yine de Avrupa'nın en ucuz internetini kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…